«Καρφί» του Μπάμπη Παπαδημητρίου για Μητσοτάκη: «Η τράπεζα δεν πρέπει να δίνει δάνεια σε πολιτικό…» (Video)

«Καρφί» του Μπάμπη Παπαδημητρίου για Μητσοτάκη: «Η τράπεζα δεν πρέπει να δίνει δάνεια σε πολιτικό…» (Video)

«Καρφί», με στόχο τον Παύλο Πολάκη, που τελικά κατέληξε στον… πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτέλεσε μία φράση του Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Ο δημοσιογράφος, μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι οι τράπεζες δεν πρέπει να δίνουν δάνεια σε πολιτικούς. Ο λόγος; Όπως είπε, ο πολιτικός είναι πιο ισχυρός από τον τραπεζικό.

«Επαναλαμβάνω, δεν πρέπει να δίνει μια τράπεζα δάνειο σε πολιτικό. Διότι όταν θα βρεθούν σε θέση διαπραγμάτευσης, διότι του πολιτικού του έρθει μια κακοτυχία (σ.σ. θα χρωστάει το κόμμα του 200 εκατ. ευρώ), θα πει του τραπεζικού δεν μπορώ να σου αποπληρώσω το δάνειο. Ο πολιτικός είναι πιο ισχυρός από τον τραπεζικό. Γι αυτό μας μαθαίνανε στην σχολή στο δεύτερο έτος, κάποια δάνεια δεν τα δίνεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε (ή θα έπρεπε να έχει) τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων…

Τον Δεκέμβριο του 2016 το Documento είχε αποκαλύψει ότι η εφημερίδα των Χανίων είχε δανειοδοτηθεί με προβληματικές εγγυήσεις από τις τράπεζες Πειραιώς και Παγκρήτια, ενώ την εποχή που άλλοι επιχειρηματίες στέναζαν από τις τραπεζικές απαιτήσεις η επιχείρηση της οικογένειας Μητσοτάκη όχι μόνο δεν πλήρωνε αλλά δεν υπήρχε ούτε καταγγελία για τα δάνεια. 

Δείτε επίσης: Ο «Κήρυκας» του χρωστάω και δεν πληρώνω

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter