Άδειασμα Καμπόσου και δυσμένεια Βλάση διαρρέει η Νέα Δημοκρατία

Άδειασμα Καμπόσου και δυσμένεια Βλάση διαρρέει η Νέα Δημοκρατία

Μία ιστορία ενδεικτική του πανικού και της προεκλογικής αγωνίας εκτυλίσσεται στη Νέα Δημοκρατία με την επιστροφή του δημάρχους Άργους Δημήτρη Καμπόσου που είχε διαγραφεί για ρατσιστικά σχόλια. Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του από τον ίδιο, η Πειραιώς όχι μόνο τον αδειάζει, αλλά εξαπολύει πυρά και κατά του βουλευτή Αρκαδίας, Κωνσταντίνου Βλάση, που υπενθυμίζεται πως προ μηνών καρατομήθηκε από υφυπουργός απόδημου ελληνισμού.

Έπρεπε να περάσει μία ολόκληρη ημέρα που ο δήμαρχος Άργους διαφήμιζε την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία με τις ευλογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και «κουμπαριά» του Κωνσταντίνου Βλάση για να αντιδράσουν από την Πειραιώς, και μάλιστα όχι επίσημα αλλά μέσω διαρροής, που αδειάζει τον Δημήτρη Καμπόσο και τον γαλάζιο βουλευτή.

«Δεν υπάρχει καμία επιστροφή Καμπόσου. Το κόμμα έχει συγκεκριμένες διαδικασίες» αναφέρει η γαλάζια διαρροή που επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση του δημάρχου μέσω των κοινωνικών του δικτύων, αφού ο Κ. Βλάσσης έφερε τον Κυρ. Μητσοτάκη προ τετελεσμένων, με την συνάντηση των δύο ανδρών on camera, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην Τρίπολη.

«Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας από το 2011 ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα δημότη μας. Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα απλά και τυπικά επέστρεψα πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου δεν έλειψα ποτέ. Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την πρόοδο και τη μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε από το 2011. Με αγάπη όλοι μαζί προχωράμε!» πανηγύριζε σε χθεσινή του ανάρτηση ο Δ. Καμπόσος, αναρτώντας υπερηφάνως και το φωτογραφικό τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό.

«Αν είναι δυνατόν ποτέ ο Πρωθυπουργός να ανακοίνωνε στο αυτί του οιουδήποτε ότι επιστρέφει» αναφέρει μία ημέρα μετά την ανάρτηση η διαρροή έμπιστης γαλάζιας πηγής, μεταφέροντας παράλληλα πως στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας πως «υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο σε κυβερνητικά όσο και σε κομματικά κλιμάκια για τον τρόπο που χειρίστηκαν το ζήτημα και ο δήμαρχος Άργους και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης». Πάντως, παρά τις αναφορές σε «συγκεκριμένες διαδικασίες», ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει ουκ ολίγες φορές ανακοινώσει αιφνιδιαστικά μεταγραφές και επιστροφές γαλάζιων.

Σε κάθε περίπτωση, από τη μία λοιπόν έχουμε την ανακοίνωση του δημάρχου που είχε διαγραφεί από τον Κυρ. Μητσοτάκη για ρατσιστικά σχόλια. Από την άλλη, τη… διάψευσή του μέσω μιας διαρροής, έστω και αξιόπιστης.

Προφανώς, η διαρροή δεν απαντά ούτε στα ερωτήματα που προκλήθηκαν από τον θερμό χαιρετισμό του πρωθυπουργού στον Δ. Καμπόσο, ούτε στην απάντησή του στον βουλευτή Βλάση πως «θα τα κανονίσουμε όλα». Το εάν τα περί δυσαρέσκειας με τον βουλευτή Αρκαδίας είναι αληθή, μένει να φανεί στις αποφάσεις που θα λάβει ο Κυρ. Μητσοτάκης τόσο το προσεχές διάστημα, όσο και στο κλείσιμο των ψηφοδελτίων.

Διαβάστε επίσης: «Συγχωροχάρτι» Μητσοτάκη στον Καμπόσο παρά τον «μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter