«Αδειάζει» δήμαρχο και αντιδήμαρχο Καρδίτσας ο πρόεδρος της κοινότητας: «Μην αναφέρετε το όνομά μου»

«Αδειάζει» δήμαρχο και αντιδήμαρχο Καρδίτσας ο πρόεδρος της κοινότητας: «Μην αναφέρετε το όνομά μου»

Αποστάσεις τόσο από τον δήμαρχο όσο και από την αντιδήμαρχο Καρδίτσας παίρνει ο πρόεδρος της κοινότητας Καροπλέσι, Κώστας Γιαννουσάς, ζητώντας τους να μην εμπλέξουν ξανά το όνομά του στην υπόθεση που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία της Καρδίτσας.

Αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη του documentonews.gr σε σχέση με την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στην οικία της αντιδημάρχου Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Καρδίτσας, Ουρανίας Σούφλα, μετά από καταγγελία για υπεξαίρεση τροφίμων που προορίζονταν για πλημμυροπαθείς και αποθήκευσή τους στην οικία της στο χωριό Καροπλέσι.

Διαβάστε σχετικά: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι της αντιδημάρχου Καρδίτσας μετά από καταγγελία για υπεξαίρεση τροφίμων

Ο κ. Γιαννουσάς «αδειάζει» την κ. Σούφλα και τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιάκος δήλωσε στο documentonews.gr ότι ο πρόεδρος της κοινότητας Καροπλέσι είχε πρόσβαση στην αποθήκη της αντιδημάρχου, μοιράζοντας τρόφιμα σε κατοίκους που τα είχαν ανάγκη. Ωστόσο, με ανάρτησή του, ο κ. Γιαννουσάς αρνείται πως είχε πρόσβαση στην εν λόγω αποθήκη. «Δηλώνω ότι δεν είχα ποτέ καμία απολύτως πρόσβαση, δεν γνώριζα τις ποσότητες και τα είδη τροφίμων που υπήρχαν στην αποθήκη της» τονίζει και ζητά να μην αναφερθεί ξανά το όνομά του τόσο από την κ. Σούφλα όσο και από τον κ. Τσιάκο.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, με τον δήμαρχο Καρδίτσας να δεσμεύεται -μέσω του documentonews.gr- πως θα αποπέμψει την αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης στην περίπτωση που της ασκηθούν διώξεις.

Η ανάρτηση:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter