«Αδειάζει» Καραμανλή και ο Κουμουτσάκος: Εγώ δεν θα μπορούσα να συμβάλω στον αγώνα της παράταξης (Video)

«Αδειάζει» Καραμανλή και ο Κουμουτσάκος: Εγώ δεν θα μπορούσα να συμβάλω στον αγώνα της παράταξης (Video)

Νέο γαλάζιο «καρφί» κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή καθώς μετά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Γιώργος Κουμουτσάκος παίρνει σαφή απόσταση από την υποψηφιότητα του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Διαβάστε σχετικά: «Καρφί» Ρουσόπουλου για Καραμανλή: «Δεν θα του πω τι να κάνει, εγώ το 2009 δεν κατέβηκα στις εκλογές» (Video)

Το πρωί της Πέμπτης, μέσω του Action24, ο βουλευτής της ΝΔ, έλαβε μία θέση παρόμοια με εκείνη του Θοδωρή Ρουσόπουλου, υποστηρίζοντας πως αν ήταν εκείνος στη θέση του Κώστα Αχ. Καραμανλή, δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος καθώς «Αν είναι κάποιος συντετριμμένος δεν πηγαίνεις μετά από 2 μήνες να κάνεις εκλογική καμπάνια σαν τίποτα να μη συμβαίνει».

Συγκεκριμένα, είπε: «Αν με ρωτούσατε εμένα τι θα έκανα. Αν και εφόσον είσαι συντετριμμένος, δεν θα μπορούσα να συμβάλω στον αγώνα της παράταξής μου. Αυτό είναι κάτι που σε συντρίβει συναισθηματικά. Αυτή είναι μία πολύ προσωπική και ειλικρινής απάντηση. Μετά από μία τέτοια συντριβή δε θα συνεισέφερα στην εκλογική προσπάθεια της παράταξής μου. Αν είναι κάποιος συντετριμμένος δεν πηγαίνεις μετά από 2 μήνες να κάνεις εκλογική καμπάνια σαν τίποτα να μη συμβαίνει. Εγώ έτσι θα αισθανόμουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter