Αδειάζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για την ερώτηση – εξυπηρέτηση στο Πρώτο Θέμα

Αδειάζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για την ερώτηση – εξυπηρέτηση στο Πρώτο Θέμα

Έκθετο αφήνουν τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ερώτηση-εξυπηρέτηση στο Πρώτο Θέμα ακόμη και οι συνάδελφοι του βουλευτές στη ΝΔ

οι οποίοι τηρούν σαφείς αποστάσεις από την κίνησή του να ζητήσει κοινοβουλευτικά τη διερεύνηση των αρχείων των τηλεφωνικών κλήσεων του Κ. Βαξεβάνη «για να διαπιστωθεί αν έχει προνομιακές ή άλλους είδους σχέσεις με δικαστικούς ή άλλους παράγοντες».

«Δεν έχω τη φιλοδοξία να σχολιάζω τον Άδωνι Γεωργιάδη» παρατήρησε δηκτικά βουλευτής της ΝΔ την άποψη του οποίου ζητήσαμε, ενώ η φράση «έχουμε διαφορετικό ταμπεραμέντο από τον ‘Αδωνι» που μας μετέφεραν κύκλοι κορυφαίων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποδηλώνουν ξεκάθαρα την απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Γεωργιάδης μέσα στη ΝΔ.

«Το θέμα είναι αν θα το υιοθετήσει το κόμμα», σημείωσε έτερος βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος έδειξε και στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ διατυπώθηκε και η άποψη «ας τον χειριστεί ο ίδιος ο Πρόεδρος»…

Σε κάθε περίπτωση, αξιοσημείωτο είναι πως στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, θεωρούν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας τον θεσμικό του ρόλο ως αντιπρόεδρος του κόμματος, κάνει one man show, με κινήσεις που εκθέτουν τη ΝΔ. Εξάλλου υπογραμμίζουν ότι καμιά πρωτοβουλία του δεν έχει συζητηθεί σε κεντρικό επίπεδο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στην ερώτηση που κατέθεσε χθες στη Βουλή, αποκαλεί «παρακρατικό μηχανισμό» τη δημοσιογραφική έρευνα και την αυτονόητη υποχρέωση των αρχών να ανταποκρίνονται όταν προκύπτουν καταγγελίες.

Αφορμή για να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης την ερώτηση αποτέλεσαν τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας Documento για τον Θέμο Αναστασιάδη και η αρθρογραφία του Κώστα Βαξεβάνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter