Άδειο το θέατρο σε εκδήλωση της ΝΔ με τη Μαρέβα Μητσοτάκη (Photos)

Άδειο το θέατρο σε εκδήλωση της ΝΔ με τη Μαρέβα Μητσοτάκη (Photos)

Σε εκδήλωση με θέμα τη «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Ευκαιρίες και Προσκλήσεις» που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, από το τμήμα γυναικών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλλιθέας στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας παρευρέθηκε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Το παρόν έδωσαν επίσης κι άλλα στελέχη της ΝΔ όπως ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, από βουλευτές και υποψηφίους βουλευτές οι κ Α. Γεωργιάδης, Α. Καραμανλή και ο κ. Βασίλης Σπανάκης, στενός συνεργάτη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκε η κυρία Ντόρα Πάλλη, κόρη της πρώην υπουργού κας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Ωστόσο, όσο και αν ήταν τα στελέχη και οι βουλευτές της ΝΔ δεν στάθηκαν αρκετοί για να γεμίσουν το δημοτικό θέατρο, αφού οι νεοδημοκράτες δεν ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα της τοπικής τους να συμμετέχουν σε εκδήλωση. Μόνο οι πρώτες σειρές ήταν σχετικά γεμάτες και συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα, από τα οποία οι Καλλιθεάτες δεν υπερέβαιναν τους 60. Μάλιστα σύμφωνα με το kallitheapress.gr αναγκάστηκαν να σβήσουν τα φώτα για να καλύψουν την παγερά άδεια αίθουσα με αποτέλεσμα η εκδήλωση μετατράπηκε σε μυσταγωγία.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter