Αδιανόητες διατυπώσεις Άδωνη Γεωργιάδη: Η τραγωδία των Τεμπών «ήταν μόνο ανθρώπινο λάθος»

Αδιανόητες διατυπώσεις Άδωνη Γεωργιάδη: Η τραγωδία των Τεμπών «ήταν μόνο ανθρώπινο λάθος»

Σε αδιανόητες δηλώσεις προχώρησε για άλλη μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης, καθώς σε συνέντευξη στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ. Όπως ισχυρίστηκε, η τραγωδία των Τεμπών «ήταν μόνο ανθρώπινο λάθος».

Καμία αναφορά στις ελλείψεις στο σύστημα ασφαλείας

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας, την στιγμή που δεν είπε τίποτα για τις εγκληματικές ελλείψεις στο σύστημα ασφαλείας του σιδηροδρομικού δικτύου, σημείωσε ότι «εάν ένας τρελός πάει αύριο το πρωί ανάποδα στην Κηφισίας και τρακάρει 5 αυτοκίνητα, φταίει ο υπουργός Μεταφορών;

«Οι εργαζόμενοι ειδοποιούσαν 10 χρόνια»

Όμως οι εξωφρενικές διατυπώσεις του κ. Γεωργιάδη δεν εξαντλήθηκαν μόνο στο ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για την τραγωδία των Τεμπών, καθώς το πήγε και ένα βήμα παρακάτω. Χαρακτηριστικά, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για ευθύνες της κυβέρνησης στο ζήτημα της ασφάλειας και για τις συνεχείς προειδοποιήσεις από την μεριά των εργαζομένων, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «οι εργαζόμενοι ειδοποιούσαν 10 χρόνια. Και στα νοσοκομεία ειδοποιούν. Είναι δουλειά τους». Το θέμα είναι ότι ενώ, όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης οι εργαζόμενοι φώναζαν τόσα χρόνια, η κυβέρνηση δεν τους άκουσε.

Διαβάστε επίσης: Αχτσιόγλου: Πήγε στη Βουλή για να κάνει «πρόταση μομφής» στον… Κασσελάκη! (Video)

Ύβρις Σκέρτσου στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα»

Ζαχαρίας Στουρνάρας: Γαλάζιος συνδικαλιστής, διευθυντής του ΟΣΕ, ενίοτε και κομπάρσος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter