Άδωνης εν βρασμώ: Να μην χρεώνετε στη Ν.Δ. τους αντιεμβολιαστές διαδηλωτές (Video)

Άδωνης εν βρασμώ: Να μην χρεώνετε στη Ν.Δ. τους αντιεμβολιαστές διαδηλωτές (Video)

Πληγωμένος και αγανακτισμένος (με την καλή, δεξιά έννοια όχι την αντιμνημονιακή) εμφανίστηκε πρωί-πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ένα όνειρο είναι κι αυτό) Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο λόγος η διαδήλωση χθες στο Σύνταγμα των αντιεμβολιαστών με τον Άδωνη να μην θέλει να τους συνδέσει με την μεγάλη γαλάζια παράταξη όπου βρίσκεται σήμερα αλλά με τους αγανακτισμένους του Συντάγματος (με την κακή έννοια, δηλαδή τους αρνητές των μνημονίων).

Μαζί με τους σταυρούς και τις εικόνες βέβαια δεν αρνήθηκε πως θα τους έβρισκες και στις διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά επιχείρησε να τους συνδέσει ιδιαίτερα με το «Όχι» του δημοψηφίσματος, κάτι που για τον υπουργό ήταν κακό!

«Είναι κωμικό να χρεώνεται στη Ν.Δ. αυτούς τους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει πως το 100% αυτών ήταν στους αγανακτισμένους και επίσης το 100% ήταν υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Βέβαια μάλλον δεν έπεισε κανέναν και αναρωτιέται κανείς γιατί αυτός ο πανικός του.

Στο κάτω-κάτω, δημοκρατία (λέμε ότι) έχουμε και αν ήταν και στη διαδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών μάλλον είναι και απογοητευμένοι που είχαν ψηφίσει πρόσφατα ΝΔ.

Προφανώς η αγανάκτηση του Άδωνη ήταν γιατί είδε πόσο αποτυγχάνει η κουτοπονηριά της Ν.Δ….

Αλλά να του πούμε και τη ρήση: Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter