Άδωνης ο «γουρλής» και άλλες ιστορίες για αγρίους (Video)

Άδωνης ο «γουρλής» και άλλες ιστορίες για αγρίους (Video)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Άδωνης Γεωργιάδης κάνει πλάκα στα εγκαίνια του 50ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο παίζοντας με τον πόνο των εκδοτών.

Σε μια ακόμη αυτοαναφορική και ναρκισσιστική συμπεριφορά ο υπουργός Ανάπτυξης χαιρέτισε ως είθισται θεσμικά την έναρξη της έκθεσης βιβλίου λέγοντας πως πρώτη φορά βλέπει τόση μεγάλη συμμετοχή.

Αυτό που δεν μας είπε ο κύριος Γεωργιάδης είναι τι εισπράξεις κάνουν τα εκδοτικά περίπτερα που φεύγουν από την έκθεση με άδειο ταμείο.

Επειδή, και εμείς βρεθήκαμε στην έκθεση κι όχι για να φωτογραφηθούμε ή να πούμε πόσο γουρλήδες είμαστε αυτό που συμβαίνει είναι πως ο κόσμος ενώ στέκεται και ενημερώνεται για τα βιβλία αδυνατεί να διαθέσει, έστω και 10-12 ευρώ για την αγορά τους. Και ποιος μπορεί να τον αδικήσει όταν ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης έκανε λόγο για ένα δύσκολο χειμώνα;

Η αγορά δεν θέλει ούτε ευχολόγια ούτε ευχούληδες. Αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση που θα την ανακουφίσει από τους φόρους και την ακρίβεια που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter