Άδωνης ωρυόμενος για τις υποκλοπές: «Προς θεού, δεν πρέπει να μάθουμε γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ» (Video)

Άδωνης ωρυόμενος για τις υποκλοπές: «Προς θεού, δεν πρέπει να μάθουμε γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ» (Video)

Την άγνοια και την αδιαφορία των χειροκροτητών του έφερε ως επιχείρημα για να υποστηρίξει πως «δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο οι υποκλοπές» ο Άδωνης Γεωργιάδης, ασκώντας επί της ουσίας κριτική στον πρωθυπουργό για «υπερβάλλουσα ευαισθησία» στις παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέων και δίνοντας το στίγμα της νέας κυβερνητικής ομερτά απέναντι στις αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων θεσμικών παραγόντων από την ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ως «λαγός» της νέας κυβερνητικής γραμμής άμυνας απέναντι στις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ εμφανίστηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Action24, φτάνοντας στο σημείο να ψέγει δημοσιογράφους πως «όλη η συζήτηση να μάθουμε γιατί το έκανε αυτό η ΕΥΠ είναι μία λάθος συζήτηση. Μην ξαναεπιστρέψουμε. Φυσικά και δεν πρέπει! Προς θεού δεν πρέπει!».

Φυσικά, παρότι η συζήτησή του με τους δημοσιογράφους έγινε το πρωί της Τρίτης, δύο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για την παρακολούθηση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Ανάπτυξης ουδέποτε ρωτήθηκε. Οι απαντήσεις του όμως στην ευρύτερη συζήτηση για τις παρακολουθήσεις έχουν προστιθέμενη αξία, αφού ο ίδιος επικεντρώνεται σε αυτές της ΕΥΠ και δίνει ξεκάθαρο το στίγμα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Πασχίζοντας λοιπόν ο Αδ. Γεωργιάδης να πείσει πως «οι υποκλοπές δεν αφορούν κανέναν», επικαλέστηκε συγκέντρωση των ψηφοφόρων του στα Βριλήσσια, όπου κατά τον ίδιο «κάναμε κουβέντα περίπου δύο ώρες για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Ένας, ένας, ακέραιος αριθμός ένας, δεν με ρώτησε για τις υποκλοπές». Μάλιστα, η αναφορά του προκάλεσε την αντίδραση των δημοσιογράφων που του επισήμαναν πως «αυτό είναι κομματικό ακροατήριο», με τον ίδιο να επιμένει και να περιγράφει τη… δραστηριότητα του ψηφοφόρου του. «Ρε παιδάκι μου, εάν κάτι απασχολεί την κοινή γνώμη δεν θέλει το κομματικό ακροατήριο να ξέρει τι θα πει στον διπλανό του; Το ανάποδο, το κομματικό ακροατήριο σε ρωτάει πρώτα, γιατί πρέπει να βγει την άλλη μέρα στο καφενείο, να πάει στη δουλειά του, να πει στους συγγενείς του. Η υπόθεση των υποκλοπών δεν απασχολεί στην Ελλάδα ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ» κατέληξε ο Αδ. Γεωργιάδης, που συμπλήρωσε γελώντας «μα κανέναν όμως».

«Αυτό είναι πρόβλημα να το λέτε. Το λέω γιατί αποδεδειγμένα υπάρχουν δύο περιπτώσεις υποκλοπών. Είναι του κ. Ανδρουλάκη και του κ. Κουκάκη…» του απαντά ο δημοσιογράφος, με τη συνέχεια να είναι αποκαλυπτική για την κυβερνητική γραμμή υπό το φως των νέων καταιγιστικών αποκαλύψεων του Documento για τις  παρακολουθήσεις της ΕΥΠ:

-Μία μία οι δουλειές. Αν μιλάμε για τις νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ, δεν είναι υποκλοπές. Είναι νόμιμες παρακολουθήσεις τηλεφώνων με άδεια εισαγγελέα. Τελεία!

-Και γιατί είχαμε παραιτήσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο τότε;

-Γιατί ο κ. πρωθυπουργός έδειξε μία υπερβάλλουσα ευαισθησία. Αν ρωτάτε τη γνώμη μου, δεν χρειαζόντουσαν αυτές οι παραιτήσεις καθόλου, για το θέμα Ανδρουλάκη.

-Ναι ε;

-Όταν έχεις μία νόμιμη διαδικασία και έχεις άδεια εισαγγελέα, μπαίνει τελεία. Τέρμα! Δεν υπάρχει καμία συζήτηση γι’ αυτό, για μένα δεν υπάρχει καμία συζήτηση, καμία! Όλη η συζήτηση να μάθουμε γιατί το έκανε αυτό η ΕΥΠ είναι μία λάθος συζήτηση. Μην ξαναεπιστρέψουμε. Φυσικά και δεν πρέπει! Προς θεού δεν πρέπει!

Με ένα σμπάρο, δύο τριγώνια ο Άδωνης. Όχι μόνο οι υποκλοπές δεν αφορούν κανένα και δεν θα πρέπει να ελέγχουμε την ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις που πραγματοποιεί, αλλά και οι παραιτήσεις Δημητριάδη-Κοντολέων δεν έπρεπε να γίνουν και ο Κυρ. Μητσοτάκης έδειξε υπερβάλλουσα ευαισθησία.

Στο σκοτάδι δηλαδή, και η λειτουργία της ΕΥΠ, και η δραστηριότητα του Predator! Σε λίγο θα απαιτήσει να του ζητήσουμε και συγγνώμη που αποκαλύψαμε τους κοριούς του Μητσοτάκη!
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter