Άδωνη, δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη!

Άδωνη, δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη!

Σε ένα θα συμφωνήσουμε: Η ΝΔ πήρε ξεκάθαρη θέση στο θέμα των καταλήψεων στα σχολεία… φλερτάροντας μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα για να μην… παρεξηγηθεί καταγγέλλει τις «ακραίες φωνές».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προσπάθησε να απαντήσει σήμερα στις επικρίσεις που δέχεται η ΝΔ, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αλλά τα ΄κανε λίγο χειρότερα.

Και βέβαια επανέλαβε πως είναι κατά όλων των καταλήψεων…

Πώς άλλωστε να μην ήταν όταν σημαία έχει κάνει το «νόμος και τάξη» και θέλουν κατάργηση και του πανεπιστημιακού ασύλου;

Αλλά εδώ αρχίζει το κλείσιμο του ματιού προς τους… «εθνικόφρονες» και «μακεδονομάχους» προσπαθώντας να μην την πατήσει όπως η ΔΑΚΕ .

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί φασιστικές τις καταλήψεις που είναι εναντίον του και δημοκρατικές και προοδευτικές και αποδεκτές τις καταλήψεις που είναι υπέρ του», είπε ο Άδωνης βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τις δημοκρατικές και προοδευτικές φωνές με τις φωνές των «εθνικοφρόνων» κάθε προέλευσης (αρκεί να μην φαίνονται)…

Και εδώ συνεχίζεται το «φλερτ»:

«Από εκεί και πέρα, όταν βλέπεις μαθητές με την ελληνική σημαία, την οποία σηκώνουν με υπερηφάνεια και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο είναι πηγή υπερηφάνειας για κάθε γονέα και για μένα και για κάθε πατριώτη Έλληνα», είπε ο Άδωνης.

Όσο για τα συνθήματα όπως το «η Δημοκρατία ξεπούλησε τη Μακεδονία», ο Άδωνης διαχώρισε τη θέση του… συμφωνώντας:

«Όταν προ πέντε ετών οι μαθητικές καταλήψεις είχαν το σύνθημα “κάτω η χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου” δεν είδα την ίδια ευαισθησία», πρόσθεσε.

Αντιπρόεδρε, δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter