Άδωνη, τον μαϊντανό τα κανάλια στο τέλος τον …ψιλοκόβουν

Άδωνη, τον μαϊντανό τα κανάλια στο τέλος τον …ψιλοκόβουν

Ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν έκανε αγωγή μόνο στη Novartis. Μου έστειλε και εξώδικο για ανάρτηση στο τουίτερ, με σκοπό να κάνει αγωγή (ο νόμος προαπαιτεί εξώδικο). 

Η ανάρτησή μου ήταν η εξής:

Κάποτε, όταν μάλλον θα είναι αργά, όσοι σήμερα πλασάρουν στα κανάλια τους τον Αδωνη, θα επιμένουν πως δεν είχαν σχέση μαζί του. Όπως έγινε με τον Άκη, με τα πρωτοπαλίκαρα της Χ. Α, με τους κομιστές και όλα αυτά που εμφάνιζαν ως ενδιαφέρουσα θεαματικότητα και πλακατζίδικο lifestyle.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ζητά λοιπόν να κατεβάσω την ανάρτηση από το τουίτερ εντός δέκα ημερών γιατί τον συνδέω με άτομα που έχουν καταδικασθεί ή είναι υπόδικοι.

Να πω λοιπόν στον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος παρουσιάζει εκνευρισμό και είναι έτοιμος να μηνύσει όχι εμένα αλλά και τον άνεμο και τα κύματα.

1. Όσα γράφω είναι αξιολογικές κρίσεις. Το πώς τον αξιολογώ και αν τον κατατάσσω σε αυτούς που είναι ντροπή να τον καλούν τα κανάλια είναι μια προσωπική μου κρίση.

2. Ο κύριος Γεωργιάδης απασχολεί για πολλές ποινικές υποθέσεις την Εισαγγελία αλλά και για άλλες τη Βουλή.

3. Ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι δημόσιο πρόσωπο και σύμφωνα με το άρθρο 10 της ΕΣΔΑ να είναι υποχρεωμένος υπόκειται σκληρή ακόμη και άδικη κριτική από δημοσιογράφους. Αυτή η κριτική είναι κομμάτι της δημόσιας λειτουργίας του

4. Ωστόσο η αρνητική αξιολόγηση των καναλιών από μένα γίνεται γιατί στο όνομα του life style και της θεαματικότητας φιλοξενούν ανθρώπους χαμηλού επιπέδου που ευτελίζουν τον πολιτικό λόγο. Τα παραδείγματα που δίνω είναι κλασσικές περιπτώσεις ατόμων που φιλοξενήθηκαν χωρίς να συνεκτιμάται η ποιότητα και όχι απαραίτητα η ποινική τους ιστορία. Άλλωστε τότε που τους καλούσαν ήταν αθώες περιστερές που απέδιδαν (όπως και ο Άδωνης Γεωργιάδης) τα πάντα σε σκευωρίες. Για να είμαι σαφής λοιπόν, επικρίνω τα κανάλια όχι γιατί τον καλούν ενώ είναι ποινικός, αλλά γιατί συνεχίζουν να τον καλούν σαν μαιντανό, για να κάνουν νούμερα, ενώ είναι ένας πολιτικός χαμηλού επιπέδου, με βλαπτικό πολιτικό λόγο, λαϊκιστής, ο οποίος φτάνει στο σημείο να πλασάρει έως και θαυματουργά νανογιλέκα παραπλανώντας το κοινό και κυρίως ενώ είναι εκφραστής αντιδραστικών ακροδεξιών απόψεων με έφεση στις ανακυβιστήσεις. Ο Άδωνης δεν είναι ποινικός αν και νομίζω (αξιολογική κρίση κι αυτό) πως θα γίνει σύντομα με βάση τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί από διάφορες δικογραφίες. Είναι όμως όλα τα άλλα. Σε φαινόμενα τηλεμαϊντανών από τους οποίους εξυπηρετούνται, τα κανάλια έχουν την ίδια στάση. Τους χρησιμοποιούν και στη συνέχεια τους ψιλοκόβουν.

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/11/14/5bebf918cd3a18712d6c4872.pdf

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/11/14/5bebf929cd3a187194490dd2.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter