Άδωνης απειλεί και αποφαίνεται – Σκευωρία Βαξεβάνη οι παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ!

Άδωνης απειλεί και αποφαίνεται – Σκευωρία Βαξεβάνη οι παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ!

Μετά τις κατ’ επανάληψη απειλές που εξαπολύει μέσω των social media o υπουργός Ανάπτυξης, αποφάσισε να πράξει το ίδιο και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Documento προκειμένου να καταγραφεί η επίσημη θέση του για το διορισμό στο πολιτικό του γραφείο του εμπλεκόμενου στην υπόθεση των 22 ερευνώμενων από τη Δικαιοσύνη προσλήψεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Γιάννη Θεοδωράτου.

Ο Αδ. Γεωργιάδης όχι μόνο εξαπέλυσε απειλές, αλλά αποφάνθηκε ότι η υπόθεση των 22 ερευνώμενων από τη Δικαιοσύνη προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών του στο υπουργείο Υγείας αποτελεί «σκευωρία του κ. Κ. Βαξεβάνη». Δεν ξέρουμε αν την ώρα που μας μιλούσε επέλεξε να βγάλει από τη ντουλάπα του την τήβεννο του δικαστή. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι απειλές που εξαπέλυσε, προμηνύοντας παράλληλα και τη δικαστική εξέλιξη αυτών, δεν συνάδουν ιδιαίτερα με την έννοια της διάκρισης των εξουσιών, η οποία –αυτό το γνωρίζει, είμαστε βέβαιοι- δεν ορίστηκε από τον Ρουσσώ.

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνις διόρισε ξανά τον κολλητό του Θεοδωράτο – Είχε προσληφθεί παράνομα και στο ΚΕΕΛΠΝΟ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Όπως έχει αποκαλύψει το Documento, ο… γεωστρατηγικός αναλυτής είχε διοριστεί συνεργάτης του Αδ. Γεωργιάδη όταν ο τελευταίος εκτελούσε χρέη υφυπουργού Ναυτιλίας ενώ αποτελεί και μία εκ των 22 ερευνώμενων από τη Δικαιοσύνη προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών -τυχαίο;- Αδ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας. Η φωνή του νέου διευθυντή του πολιτικού του γραφείου ακούγεται και στο περιβόητο ηχητικό με πρωταγωνιστή τον υπόδικο και πρώην «ισόβιο» διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θ Παπαδημητρίου. Η συνομιλία τους αφορούσε την αντιπαράθεση με τον «Κακλαμάνη» (μάλλον πρόκειται για τον πρώην υπουργό Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη) για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Θ. Παπαδημητρίου διαβεβαιώνει τον συνομιλητή του στο τηλέφωνο πως δεν θα του περάσει του Κακλαμάνη και πως τον μισεί ο Σαμαράς γιατί τον είχε ειρωνευτεί σε συζήτηση. Όταν ο Σαμαράς είχε υποσχεθεί πως θα τον κάνει υπουργό, ο Κακλαμάνης τον ειρωνεύτηκε λέγοντας «με ποιον πρωθυπουργό;». Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω ηχητικό αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για τουλάχιστον δύο δικογραφίες που αφορούν το Κέντρο.

«Είναι μία σκευωρία του κ. Κώστα Βαξεβάνη»

Ο υπουργός Ανάπτυξης μας ζήτησε να αποδώσουμε λέξη προς λέξη τα λεγόμενά του, αίτημα που βεβαίως και ικανοποιούμε! Αναφορικά, λοιπόν με το διορισμό του πολυπράγμονος Γ. Θεοδωράτου στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου, απάντησε: «Δεν ήξερα να ζητήσω την άδεια του κ. Βαξεβάνη για το ποιον θα επιλέξω διευθυντή του γραφείου μου». Ως προς το γεγονός ότι ο Γ. Θεοδωράτος δεν έχει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είπε: «Δεν χρειάζεται, έχει τα τυπικά προσόντα του νόμου. Δεν ξέρετε το νόμο; Δεν μπορεί να διοριστεί κάποιος αν δεν έχει τα τυπικά προσόντα του νόμου».

Στο σημείο αυτό φανταζόμαστε ότι μας επιτρέπει ο Αδ. Γεωργιάδης να σχολιάσουμε ότι ο τρόπος που ορίζει τελικά η ΝΔ την «αριστεία» έχει προκαλέσει σύγχυση ακόμα και στον Γ. Μπαμπινιώτη!

Σχετικά με το γεγονός ότι ο πιστός του συνεργάτης εμπλέκεται στο περιβόητο ηχητικό με τον κ. Παπαδημητρίου για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ το όνομά του εντοπίζεται ανάμεσα στις 22 ερευνώμενες προσλήψεις, απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει καμία υπόθεση. είναι μία σκευωρία του κ. Κώστα Βαξεβάνη και θα έρθει η ώρα που αυτά θα αποδειχτούν στη Δικαιοσύνη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter