Άδωνης: Δεν παραιτούμαι, με κρατάει ο πρόεδρος (Video)

Άδωνης: Δεν παραιτούμαι, με κρατάει ο πρόεδρος (Video)

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα παραίτησης μου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και αφού επανέλαβε το αφήγημα πως ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τον Παύλο Πολάκη (14:55 στο βίντεο) να τον… εξοντώσει προχωρά στο δια ταύτα:

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα παραίτησης μου», επαναλαμβάνει ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Epsilon.και δηλώνει απερίφραστα πως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον κρατάει στη θέση του:

«Αυτό το οποίο έγραψα στην επιστολή μου στον κ. Κοττάκη και το τούμπαραν, το έκαναν πρωτοσέλιδο, είναι ότι πάντα η παραίτηση μου είναι στη διάθεση του Προέδρου, καθόσον εγώ είμαι ένας αντιπρόεδρος διορισμένος, δεν είμαι αντιπρόεδρος εκλεγμένος. Υπό την έννοια αυτή, το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κρατάει στη θέση αυτή και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ να παραιτηθώ σημαίνει ότι μου δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη». (19:20 στο βίντεο)

Με απλά λόγια, μάλλον δεν υπέβαλε καμία παραίτηση, απλά γενικά και αόριστα… θα μπορούσε να τον παραιτήσει ο πρόεδρος! 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης πάντως διαψεύδει τα πάντα για την υπόθεση Novartis, γενικά και αόριστα κάνοντας πως δεν βλέπει…

Ο ίδιος ωστόσο που τρέχει από κανάλι σε κανάλι και από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, που έφυγε από το ΛΑ.ΟΣ για μια θέση στη Νέα Δημοκρατία δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα με τις… καρέκλες!

«Είμαι κατά της παραίτησης, εγώ έχω παραιτηθεί στη ζωή μου και από υπουργός και από βουλευτής. Δεν έχω πρόβλημα να ζήσω χωρίς καρέκλα, ούτε με καθορίζει η καρέκλα», αναφέρει συγκεκριμένα.

Και επειδή πρέπει να δικαιολογήσει πως αν και φερόμενος ως εμπλεκόμενος δεν παραιτείται, συνεχίζει:

«Θεωρώ όμως ότι αν στη ΝΔ όποιος στοχοποιείται παραιτείται θα έχουμε παράσχει στον αντίπαλο μας ένα τεράστιο όπλο για να μπορεί να βγάζει από την μέση όποιον τον πολεμάει. Υπό αυτή την έννοια, δεν υπάρχει κανένα θέμα παραιτήσεως μου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το πλεονέκτημα», προσθέτει.

Ωστόσο, κάποιος φερόμενος ως εμπλεκόμενος υπουργός παραιτείται έως ότου «ξεκαθαρίσει» η υπόθεση, ενδεχομένως και το όνομά του, για να μην παρασύρει ένα ολόκληρο κόμμα αλλά και για να μην κατηγορηθεί για κατάχρηση του αξιώματός του.

Αυτά όμως είναι «λεπτά γράμματα» για τον Άδωνη Γεωργιάδη που βάλλεται και από το ίδιο του το κόμμα, αν και στην περίπτωση αυτή, ο πρόεδρός του, Κυριάκος Μητσοτάκης, προτιμά τις διαγραφές… 

Για την ιστορία πάντως στη συνέντευξη ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν κοιτάζει σχεδόν ποτέ τον δημοσιογράφο, αλλά κατευθείαν την κάμερα, μάλλον σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσει τα πλήθη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter