Άδωνης Γεωργιάδης: Από το… ΚΑΣ εξαρτάται η ανάπτυξη

Το πόσο γρήγορα "τρέχει" το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) τις διάφορες αδειοδοτήσεις, η φορολογία και οι περιβαλλοντικές άδειες είναι, μεταξύ άλλων, οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η ανάπτυξη, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο ίδιος θεωρεί δύο πράγματα σίγουρα: ότι η επένδυση του Ελληνικού θα ξεκινήσει εφέτος και ότι το επόμενο έτος η ανάπτυξη θα είναι 4%.

«Οτιδήποτε δεν μας ξεκολλάει από το σημείο που είμαστε σήμερα είναι αποτυχία», είπε στη συνέντευξή του στο Euronews.

Σύμφωνα με τον Α. Γεωργιάδη, θα υπάρχει τον Αύγουστο ένας νέος νόμος που θα «θα αλλάζει σχεδόν ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να είναι πολύ εύκολη η επιχειρηματικότητα στην χώρα. Θέλουμε να πούμε σε όλους ότι "αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα και να κάνετε δουλειές, τώρα είναι ώρα να έρθετε στην Ελλάδα"».

Στην ίδια συνέντευξη αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση είναι «εξαιρετικά υπέρ» της επένδυσης στη Χαλκιδική (Eldorado Gold).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.