Να γιατί καταργούνται τα Λατινικά

Άδωνης Γεωργιάδης: «Η Κοινωνιολογία κάνει τα παιδιά αριστερά» - ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ11! (Video)

Σε μία σπουδαία αποκάλυψη που αναμένεται να συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία, πέρασε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνης Γεωργιάδης.

Φυσικά και το θέμα είναι η κατάργηση των Λατινικών, από εξεταζόμενο μάθημα στις Πανελλήνιες και η αντικατάστασή τους από το μάθημα της Κοινωνιολογίας. 

Ο κ. Γεωργιάδης, έφερε στο φως τον πραγματικό λόγο που ο υπουργός κ. Γαβρόγλου, αποφάσισε να καταργήσει αυτό το - εντελώς απαραίτητο στην καθημερινότητα - μάθημα. 

Σύμφωνα με τον νεοδημοκράτη αντιπρόεδρο, το σχέδιο, αρχή του οποίου είναι η κατάργηση των Λατινικών, είναι να μετατραπούν τα παιδιά - διδασκόμενα Κοινωνιολογία - σε αριστερούς ψηφοφόρους. 

«Πάτε να αντικαταστήσετε τα Λατινικά με την Κοινωνιολογία. Δηλαδή μ’ ένα μάθημα, απλώς για να κάνουν τα παιδιά αριστερά», είπε χαρακτηριστικά. 

Είναι δεδομένο εξάλλου πως ο απώτερος σκοπός, αυτής της ενέργειας είναι - μακροπρόθεσμα - ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά μόνιμα αυτόν τον τόπο. 

Και λογικό εδώ που τα λέμε, χωρίς την εκμάθηση μίας νεκρής γλώσσας πως θα κυβερνήσει μία νεκρή παράταξη;

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.