‘Αδωνης Γεωργιάδης: «Η συμφωνία για το Ντυνάν είναι από τις καλύτερες που έχω κλείσει στη ζωή μου»…

‘Αδωνης Γεωργιάδης: «Η συμφωνία για το Ντυνάν είναι από τις καλύτερες που έχω κλείσει στη ζωή μου»…

Ως μια από τις “καλύτερες συμφωνίες που έχει κλείσει στη ζωή του” χαρακτήρισε ο Άδωνης Γεωργιάδης την συμφωνία με το Ερρίκος Ντυνάν, απτόητος από το γεγονός ότι είναι αντικείμενο έρευνας από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής… Το σκάνδαλο Ντυνάν φαίνεται πως είναι για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ -όπως εξάλλου και ο ίδιος λέει- “από επιχειρηματικής απόψεως” πετυχημένη συμφωνία!

Μάλιστα, ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν παραλείπει να “ευχαριστήσει” την κυβέρνηση για την εξεταστική, που όπως αναφέρει “θα είναι θρίαμβος, δεν θα είναι νίκη”.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm», ερωτηθείς για το σκάνδαλο Ντυνάν, είπε: «Η συμφωνία που κάναμε για το “Ερρίκος Ντυνάν” είναι από επιχειρηματικής απόψεως μία από τις καλύτερες συμφωνίες που έχω κλείσει στη ζωή μου».

«Αυτό που ήξερα εγώ και πέντε συνεργάτες μου και εργαζόμενοι του “Ερρίκος Ντυνάν”, που χάρη σε αυτή τη συμφωνία δεν έχασαν τη δουλειά τους και πληρώθηκαν όλα τα χρωστούμενα που είχαν από την εποχή Μαρτίνη, τύπου δύο ετών μισθούς, θα τα μάθει και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός διά της εξεταστικής. Πάρα πολύ καλό πράγμα αυτό, ευχαριστώ τον ΣΥΡΙΖΑ. Η εξεταστική θα είναι θρίαμβος, δε θα είναι νίκη», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter