Άδωνης για Novartis – Ένας διάλογος-φωτιά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριο Κάτση (Photos)

Άδωνης για Novartis – Ένας διάλογος-φωτιά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριο Κάτση (Photos)

«Την μπάλα στην εξέδρα» κατά την προσφιλή και πάγια τακτική του επιλέγει να πετάξει ο Άδωνης Γεωργιάδης και κάνει έναν ιδιαίτερο διάλογο με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριο Κάτση για το φλέγον θέμα της Novartis.

Ο διάλογος γίνεται στο Twitter, που φαίνεται ότι το παρακολουθεί με περισσή επιμέλεια ο κ. Γεωργίαδης. 

Έτσι, όταν ο κ. Κάτσης βάζει στη θέση του τον Άδωνη, αντιπρόεδρο της ΝΔ εκείνος αρχίζει να του απαντάει, αλλά χωρίς επιχειρήματα. Επιλέγει τον γνωστό τρόπο να στρίβει όχι δια του αρραβώνος αλλά διαστρεβλώνοντας αυτά που του λένε. Κι ενώ ο Άδωνης λέει «με πνίγει το δικιο» ο Μάριος Κάτσης τον «πνίγει» με στοιχεία.

Δείτε τον διαδικτυακό διάλογο: 

Κάτσης: Δεν σας προσάπτουν αύξηση ισολογισμών κ. @AdonisGeorgiadi αλλά ότι την προστατέψατε από την χασούρα όταν όλες οι φαρμακευτικές χάνανε στο μνημόνιο 25% η #Novartis έχανε 2-3 %. Επίσης βάλατε 10 φάρμακα της στην παγκόσμια αγορά με ψηλότατη τιμή. Όχι την μπάλα στην κερκίδα Υπουργέ

Άδωνης:  Διαβάστε σας παρακαλώ τι λέει ο Φρουζής αλλά κυρίως τί αποδεικνύουν οι ισολογισμοί της Novartis και οι τιμές των Φαρμάκων! Τόσα χρόνια με αυτή την ιστορία με πνίγει το δίκιο μου https://protothema.gr/politics/article/945551/frouzis-stin-proanakritiki-gia-novartis-i-touloupaki-zitouse-na-po-auta-pou-i-idia-ithele/

Άδωνης: Είναι απολύτως ψευδές! Αυτή είναι μια ανοησία που είπε ο Πολάκης. Βγήκε το πόρισμα από την κα Παπασπύρου, βουλευτής είστε διαβάστε το, που ρητώς γράφει ότι επι της θητείας μου υπήρξαν τέτοιου τύπου καταγγελίες αλλά από τα στοιχεία τίποτε τέτοιο δεν βρέθηκε.

Κάτσης: Δεν σας κατηγορεί ο Πολακης αλλά οι μάρτυρες. Στο ντοκιμαντέρ παραδεχθήκατε ότι τα βάλατε στην αγορά. Το πόρισμα Παπασπύρου ερευνά δημοσίους υπαλλήλους και όχι πολιτικά πρόσωπα και απέδειξε ότι η υπερτιμολόγηση 2012-2014 έγινε.

Κάτσης:  Ορίστε και τα στοιχεία των πωλήσεων από το επίσημο site της εταιρείας για να μη σας πνίγει το δίκιο, μιας και έχετε άδικο:

Πωλήσεις 2014 – 337,9 εκ €

Πωλήσεις 2015 – 341,7 εκ €

Πωλήσεις 2016 – 329,5 εκ €

Πωλήσεις 2017 – 315,7 εκ €

Πωλήσεις 2018 – 310,5 εκ €

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter