Άδωνης προς Κουρτάκη: «Γιάννη μου σχώρα μας»

Άδωνης προς Κουρτάκη: «Γιάννη μου σχώρα μας»

Η δημόσια απολογία – εξευτελισμός του υπουργού προς τον εκδότη για τη μη άρση της ασυλίας του Πολάκη.

Απίστευτο αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό. Ο Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός του ελληνικού κράτους, ζητάει συγγνώμη από τον «γαλάζιο» εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη επειδή η ελληνική βουλή δεν ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη!

Ο υπουργός Ανάπτυξης καταπατά εντελώς απροκάλυπτα τον θεσμικό του ρόλο αφού εκτός από το «πταίσμα» ότι αποκαλεί τον εκδότη με τους… εντιμότατους φίλους «Γιάννη μου», δεν διστάζει να του υποσχεθεί σαν να τον έχει «μαλώσει» εκείνος πρώτα, ότι δεν πρόκειται να… επαναληφθεί!

Μάλιστα αποδίδει το μπάχαλο που επικράτησε σήμερα στη ΝΔ με αφορμή τη μη ψήφιση της άρσης ασυλίας Πολάκη μετά από μήνυση του Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμηση σε δική του αδράνεια! Λες και όφειλε ένας υπουργός του ελληνικού κράτους να μαζέψει ψήφους για να εξυπηρετήσει έναν… εκδότη.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να παραδέχεται άμεσα ο ίδιος.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Γεωργιάδης απαντώντας σε tweet του Κουρτάκη: «Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί.».

Ο Άδωνης δεν έχει κρύψει ποτέ την εκτίμηση που τρέφει για τον Κουρτάκη και αντίστοιχα ούτε ο Κουρτάκης και τα Παραπολιτικά έκρυψαν την “αδυναμία” που έχουν για το πρόσωπο του υπουργού. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το περίφημο “Σαν άλλος Τσιτσιπάς ο Άδωνις…” και άλλα πολλές αναρτήσεις που “βαφτίστηκαν “ειδήσεις” αλλά στην ουσία “έχτιζαν το επικοινωνιακό προφίλ του Άδωνη.

Είναι όμως η πρώτη φορά που ένας υπουργός, ακόμη και εάν λέγεται Άδωνης, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον θεσμικό του ρόλο και ζητάει δημόσια συγγνώμη σε έναν εκδότη, επειδή αδράνησε να κάνει το… χατίρι του!

Σημειώνεται ότι ο Κουρτάκης κατέθεσε σήμερα όπως ανακοίνωσε μέσω twitter (σε αυτό το tweet απάντησε ο Άδωνης) νέα μήνυση εναντίον του Πολάκη γράφοντας: “Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου”.

Η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Αν τελικά επαναληφθεί η διαδικασία στη Βουλή και διεξαχθεί νέα ψηφοφορία στην Ολομέλεια για την άρση ασυλίας του Πολάκη στην οποία οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν υπέρ της, τότε δεν θα μιλάμε απλά για εξυπηρέτηση ενός εκδότη από μια κυβέρνηση, αλλά για τον μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό εξευτελισμό που θα έχει καταγραφεί!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter