Άδωνης: Ψεύτης και για να τα μπαλώσει πάλι ψεύτης

Άδωνης: Ψεύτης και για να τα μπαλώσει πάλι ψεύτης

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τα μαζέψει, όσον αφορά στη «γκάφα» (;) που έκανε για τη δήθεν εμφάνιση Κουντουρά και Κατρούγκαλου με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση, ο Άδωνης Γεωργιάδης εκτέθηκε δημοσίως ακόμη περισσότερο.

Αφού εμφάνισε τον Αντώνη Πιτταρά ως Παναγιώτη Μπαμπάμτση, αναγκάστηκε να ζητήσει μισή συγγνώμη, μια και… έπεσε στον «σκόπελο» Βαρδινογιάννη, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum έχει φιλικές σχέσεις με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

 Στη συνέχεια, δε, ισχυρίστηκε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες που παρουσίασε (με τον Μπαμπάμτση που δεν ήταν ο Μπαμπάμτσης) προέρχονταν από εκδήλωση στην οποία είχαν παρευρεθεί όλοι, από τον Λευτέρη Αυγενάκη, μέχρι και την Έλενα Κουντουρά και τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Του… «διέφυγε» όμως και πάλι, ότι δεν ήταν η ίδια εκδήλωση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, καθώς ο Αντώνης Πιτταράς διακρίνεται καθαρά να φοράει άλλα ρούχα και διαφορετική γραβάτα. Στις μεν φωτογραφίες του Άδωνη ο Αντώνης Πιτταράς φοράει μπλε σακάκι, τζιν και πορτοκαλί γραβάτα, στη δε φωτογραφία όπου εμφανίζεται και ο Αυγενάκης φοράει μαύρο σακάκι και εμπριμέ γραβάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για την ίδια εκδήλωση με αυτήν όπου ήταν ο Αυγενάκης:

Και ιδού η φωτογραφία από την εκδήλωση του Greek Economic Forum, με τον Λευτέρη Αυγενάκη:

Η… απέχθεια του Άδωνη προς ο,τιδήποτε έχει έστω και μικρή δόση… κόκκινης απόχρωσης δεν είναι κάτι άγνωστο, αλλά το να “μπερδέψει” το πορτοκαλί με το εμπριμέ δημιουργεί μια ανησυχία για το ενδεχόμενο… ολικής αχρωματοψίας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter