Άδωνης: «Στρατηγικός εταίρος» το Κίνημα Αλλαγής για να αλλάξουμε τη χώρα – Δεν βλέπει διαφοροποίηση Σαμαρά – Μητσοτάκη

Άδωνης: «Στρατηγικός εταίρος» το Κίνημα Αλλαγής για να αλλάξουμε τη χώρα – Δεν βλέπει διαφοροποίηση Σαμαρά – Μητσοτάκη

«Πλάτες» στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά βάζει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνης Γεωργιάδης αφού όπως φαίνεται συμμερίζεται τις απόψεις του, όπως ο κ. Σαμαράς τις διατύπωσε στο άρθρο του στην «Καθημερινή»

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι δεν βλέπει καμία διαφωνία Σαμαρά-Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τα περί διαφωνίας μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Διαβάζω το άρθρο Σαμαρά, το ξαναδιαβάζω το διαβάζω τρίτη φορά […] πού υπήρχε διαφωνία Σαμαρά- Μητσοτάκη; Απολύτως πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ‘Αδωνης Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε επίσης κανένα κάλεσμα στο άρθρο του κ. Σαμαρά να έρθει ο κ. Βενιζέλος ή ο κ. Λοβέρδος στη ΝΔ».

«Υπήρχε η γενική άποψη ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί έναν στρατηγικό μας εταίρο για να αλλάξουμε τη χώρα και αυτό φυσικά δεν είναι σε διάσταση απόψεων με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος -υπενθυμίζω- ότι ο ίδιος πήγε και μίλησε και είπε το ίδιο πράγμα μέσα στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής προ τριών εβδομάδων. Βεβαίως το Κίνημα Αλλαγής είναι στρατηγικός εταίρος για την αλλαγή της χώρας και τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής Ελλάδας, ασφαλώς και είναι. Δεν ήμασταν με αυτό το κόμμα σε συγκυβέρνηση το 2012 – 2014;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

«Το Κίνημα Αλλαγής, είναι άλλος πολιτικός χώρος από εμάς. Δεν λέω ότι έχουμε ταυτόσημες απόψεις. Έχουμε σε πολλά σημεία διαφορετικές απόψεις. Όμως στα μείζονα -και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ- δηλαδή στην κατεύθυνση που πρέπει να έχει η χώρα, στη μορφή που πρέπει να έχει η χώρα, στον σεβασμό της διακρίσεως των εξουσιών, στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε αυτά υπάρχει ταύτιση απόψεων», ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter