Άδωνης: Το (νανο)γιλεκάκι που φορεί, με πίκρες και με βάσανα το έχει φοδραρισμένο…

Άδωνης: Το (νανο)γιλεκάκι που φορεί, με πίκρες και με βάσανα το έχει φοδραρισμένο…

Με όρους χριστιανικής ηθικής και επικλήσεις στο θρησκευτικό συναίσθημα των πελατών και οπαδών του και , φυσικά με επίθεση στον εκδότη της Documento, Κώστα Βαξεβάνη, καθώς προφανώς θεωρεί ότι κάτι τέτοιο βοηθά στη συσπείρωση του κοινού του, προσπαθεί ο Άδωνης Γεωργιάδης να μαζέψει τα ..ασυμμάζευτα σε μακροσκελή απολογία του-ανάρτηση στο Facebook για το προμοτάρισμα του Nanobionic , ενός γιλέκου… ως θεραπευτικού μέσου για κάθε πόνο και κάθε νόσο!

«Ναι λοιπόν Σταυρώστε με ελεύθερα διότι ασχολούμαι με το εμπόριο και τις πωλήσεις και αυτό μάλλον απαγορεύεται ή δεν θεωρείται αρκετά σοβαροφανές για την πολιτική», αναφέρει στη μακροσκελή απολογία του υπό τον τίτλο «Περί Nanobionic και της εκπομπής μου» .

Παραλείποντας ότι ο ίδιος από τις εκπομπές του , χρησιμοποιώντας μάλιστα το παράδειγμα του αδερφού του (!) είχε αναφερθεί στις θεραπευτικές ιδιότητες του γιλέκου και κυρίως, ότι δια του παρισταμένου εκπροσώπου της εταιρίας υποστήριζε ότι το γιλέκο μειώνει τους μυοσκελετικούς πόνους και ότι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα είδαν βελτίωση της υγείας τους, τώρα ισχυρίζεται πως ουδέποτε υποστήριξε ότι αυτό συνιστά θεραπεία!

Κι όλα αυτά , αφού προηγουμένως προβαίνει στην απαραίτητη επίθεση κατά του Κ. Βαξεβάνη και επικαλείται ως , φτωχούλης του θεού, την ανάγκη του για να επιβιώσει. Βεβαίως κατά την προσφιλή τακτική του, την ώρα που στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υγεία αποκαλύπτεται καλοστημένη οικογενειακή επιχείρηση εξυπηρέτησης φίλων και γνωστών Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η σκευωρία εναντίον του καταπίπτει στη Βουλή και προσπαθεί να συνδέσει τις ποικίλες αντιδράσεις για την πώληση του γιλέκου , με σχέδια πολιτικής του εξόντωσης!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αδωνη Γεωργιάδη έχει ως εξής:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter