Άδωνις: Δέχομαι να αυτοπυρποληθώ αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι εγώ πήρα βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ

Άδωνις: Δέχομαι να αυτοπυρποληθώ αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι εγώ πήρα βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ

Ο πανικός που έχει καταλάβει τον Άδωνι Γεωργιάδη μία εβδομάδα μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis έχει πλέον ως αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να «χαρίζει» επικές ατάκες στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Έτσι λοιπόν, μιλώντας στον RealFm, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν παρουσιαστούν στοιχεία «ότι εγώ πήρα βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ δέχομαι να αυτοπυρποληθώ»!

Μιλώντας στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή για την υπόθεση, επανήλθε στην γραμμή άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, ισχυριζόμενος πως «οι μάρτυρες δεν πήγαν αυτοβούλως, είναι βαλτοί 100%». «Ο Πολάκης είχε προαναγγείλει τις καταθέσεις έναν μήνα πριν», είπε.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ανέφερε πως «κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει γιατί αν δεν τιμωρηθεί ο Τσίπρας σκληρά για όλα αυτά, στη Δημοκρατία μας θα μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έρθει ένας Πρωθυπουργός και να κάνει τέτοια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά από τη δικαιοσύνη».

Τέλος επανέλαβε τις απειλές προς τους προστατευόμενους μάρτυρες, λέγοντας πως «θέλω να βγει η κουκούλα από τους μάρτυρες για να ρωτήσω την κυρία αυτή ποιος την έβαλε και τότε θα πάει φυλακή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter