Άδωνις: Με στοχοποιούν γιατί είμαι φίλος της Γερμανίας – Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική για το πακέτο-βόμβα

Άδωνις: Με στοχοποιούν γιατί είμαι φίλος της Γερμανίας – Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική για το πακέτο-βόμβα

“Με στοχοποιούν γιατί είμαι φίλος της Γερμανίας” δήλωσε ο Άδωνις στην εφημερίδα Bild. Το πακέτο-βόμβα που έφυγε από την Αθήνα, με “αποστολέα” τον Άδωνι Γεωργιάδη και είχε στόχο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει θέσει σε συναγερμό τις γερμανικές και τις ελληνικές αρχές. Ο υπουργός, Νίκος Τόσκας μίλησε χθες όταν επιβεβαιώθηκε η είδηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

“Δυστυχώς είναι αλήθεια. Αυτή είναι η διεύθυνσή μου. Οι τρομοκράτες έβαλαν το όνομά μου επειδή στην Ελλάδα θεωρούμαι φίλος της Γερμανίας και του κυρίου Σόιμπλε”, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα.

Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε το πρωί και στον ΑΝΤ1, καταγγέλλοντας στοχοποίησή του και ξεκαθαρίζοντας πως “δεν είναι αστείο, αν η βόμβα έσκαγε θα υπήρχαν θύματα”.

“Με στοχοποιούν. Γίνεται στοχοποίηση με προφανές μήνυμα: σου βάζουμε τη βόμβα και ξέρουμε πού είναι το γραφείο σου”, είπε και τόνισε ότι “οι ιδέες πολεμούνται με ιδέες, όχι με βόμβες”, για να συμπληρώσει πως “δυστυχώς στην Ελλάδα ένας συγκεκριμένος χώρος της άκρας αριστεράς δεν το σέβεται”. “Έχουμε δημοκρατία και το βασικότερο σημείο της είναι η ελευθερία του λόγου”, συμπλήρωσε.

Το πακέτο που έφυγε από την Ελλάδα

Η ελληνική πλευρά ζήτησε ενημέρωση για το περιεχόμενο του φακέλου και την συνδεσμολογία από τις γερμανικές αρχές προκειμένου να διερευνήσει αν μπορεί να ταυτοποιηθεί με τυχόν ελληνική οργάνωση που στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να χτυπήσει στόχο με τον ίδιο τρόπο.

Ο κ. Τόσκας επικοινώνησε και με τον Άδωνι Γεωργιάδη που φέρεται ως ο αποστολέας του πακέτου, τού επιβεβαίωσε το γεγονός και τον κάλεσε να μην ανησυχεί.

Στο πακέτο αναφερόταν στη θέση αποστολέα: 

Spyridon – Adonis Georgiadis

New Democracy

Akadimias 84 -10678

Athens Attica

Greece

Μετά από σχετικό δημοσίευμα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό το Twitter: Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. 

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν είχαν σταλεί παγιδευμένοι φάκελοι από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στην Καγκελαρία και ακόμη στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που όμως εξουδετερώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, ενώ εντοπίστηκαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην Ελλάδα και άλλοι που προορίζονταν για πολιτικά πρόσωπα στην Ευρώπη αλλά δεν είχαν προλάβει να φύγουν από τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter