Αδύνατες οι εναέριες ρίψεις νερού στην Παναγία των Παρισίων – Τι αναφέρουν οι γαλλικές αρχές

Αδύνατες οι εναέριες ρίψεις νερού στην Παναγία των Παρισίων – Τι αναφέρουν οι γαλλικές αρχές

Το να πραγματοποιηθούν ρίψεις νερού με εναέρια μέσα προκειμένου να σβηστεί η φωτιά που κατακαίει την Παναγία των Παρισίων, κάτι που υπονόησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δεν αποτελεί επιλογή, επισημαίνει η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, καθώς αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει ολοσχερώς το κτίριο.

«#NotreDame Οι ρίψεις νερού με αεροσκάφη σε αυτού του τύπου το κτίριο θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση του συνόλου της κατασκευής» ήταν το tweet που ανήρτησε η Πολιτική Προστασία της Γαλλίας, ενώ οι φλόγες συνεχίζουν να κατακαίνε, εδώ και περίπου 2 ώρες, τον καθεδρικό ναό.

Δείτε επίσης: Πύρινη λαίλαπα κατακαίει την Παναγία των Παρισίων – Καρέ καρέ η κατάρρευση της οροφής του καθεδρικού (Photos & Videos)

«Είναι τόσο τρομερό να παρακολουθεί κανείς αυτήν τη γιγαντιαία πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων. Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν πυροσβεστικά αεροσκάφη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Πρόκειται για μια «δύσκολη φωτιά», σημειώνουν οι πυροσβέστες στο Γαλλικό Πρακτορείο. Περί τους 400 πυροσβέστες έχουν αναπτυχθεί στο σημείο κι επιχειρούν, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Η επόμενη μιάμιση ώρα είναι “κρίσιμη” για να διαπιστωθεί αν μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που καταστρέφει την Παναγία των Παρισίων, δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Παρισιού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter