ΑΕΚ: «Αντί να κάνουν αποχή οι διαιτητές να κάνει αποχή ο Περέιρα»

ΑΕΚ: «Αντί να κάνουν αποχή οι διαιτητές να κάνει αποχή ο Περέιρα»

H ΑΕΚ έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Ισραηλινού, Γκρίνφελντ κυρίως για δύο συγκεκριμένες φάσεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 1-0..

Συγκεκριμένα, η Ενωση διαμαρτύρεται για τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο νίκησε, καθώς θεωρεί πως προηγήθηκε πεντακάθαρο φάουλ του Σφιντέρσκι στον Βράνιες. Η δεύτερη φάση ήταν το πέναλτι που υποστηρίζουν οι “κιτρινόμαυροι» ότι έγινε στον Κρίστισιτς από τον Βαρέλα.

Λίγο μετά τη λήξη μάλιστα, η ΠΑΕ δημοσιοποίησε τη θέση της για την διαιτησία όπου έβαλε κατά των Ισραηλινών διαιτητών και του αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα για τις επιλογές του. Η θέση της ΑΕΚ:

«Αναρωτιόμαστε πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία του σημερινού αγώνα με Έλληνα διαιτητή. Αναρωτιόμαστε επίσης με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή της διαιτητικής ομάδας από τον κ. Περέιρα, που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αλλοίωση αποτελέσματος του σημερινού ντέρμπι στην Τούμπα. Ίσως τελικά αντί για την αποχή των διαιτητών το ενδεδειγμένο σενάριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ήταν η αποχή του κ. Περέιρα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter