ΑΕΚ: Απαλλάχθηκαν Κονέ, Παπαδημητρίου

ΑΕΚ: Απαλλάχθηκαν Κονέ, Παπαδημητρίου
SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου απολογήθηκαν σήμερα στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας, με την απόφαση και για τους δύο να είναι απαλλακτική για τις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Παπαδόπουλο στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο παράγοντες απολογήθηκαν αυτοπροσώπως, ο Παπαδημητρίου φαίνεται να είχε πει προς τον διαιτητή «τι πέναλτι δεν δίνεις» αναφερόμενος στην φάση του Καραχάλιου με τον Ανσαριφαρντ. Ο Κονέ δεν μίλησε στον διαιτητή αλλά στον Παπαδημητρίου και τον ρώτησε τι είπε προς τον διαιτητή και ο παρατηρητής που ερχόταν από πίσω θεώρησε ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε στον Παπαδόπουλο.

Η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου:

ΠΑΕ ΑΕΚ, Π. ΚΟΝΕ (Διαπιστευμένος), Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Διαπιστευμένος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/2/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Απαλλάσσει τους Π. Κονέ και Ι. Παπαδημητρίου. Συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (9.500,00) ευρώ

Κονέ: «Το να κάνεις διάλογο με τον διαιτητή είναι υγιές»

Ο Παναγιώτης Κονέ κατέθεσε: «Πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια της ομάδας μας γιατί είναι ένας ο διάδρομος. Ο Παπαδημητρίου έκανε ερώτηση στον διαιτητή γιατί δεν έδωσε το πέναλτι, πήγα στον Παπαδημητρίου και τον ρώτησα «τι του είπες, φοβάται; είναι καλός διαιτητής, γιατί δεν το έδωσε». Ήταν από πίσω ο παρατηρητής, τα άκουσε και τα έγραψε. Ο διαιτητής δεν απάντησε, κοίταξε τον Παπαδημητρίου και συνέχισε… Το να κάνεις διάλογο με τον διαιτητή είναι υγιές. 

Παπαδημητρίου: «Δεν έγινε καμία στιχομυθία»

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου κατέθεσε: «Δεν έγινε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπε ο Κονέ. Τον ρώτησα γιατί δεν έδωσε το πέναλτι. Πηγαίνοντας προς τον χώρο των αποδυτηρίων της δικής μου ομάδας, του έκανα την ερώτηση. Ο Κονέ με ρώτησε τι του είπα. Δεν έχω εικόνα ότι πίσω μου ήταν ο παρατηρητής. Δεν έγινε καμία στιχομυθία, κανένας διάλογος, μια ερώτηση ήταν. Δεν έχω βρίσει ποτέ, δεν έχω κάνει επίθεση αλλά ποδοσφαιρικά μπορώ να μιλάω σε έναν διαιτητή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter