ΑΕΚ – Άρης: Το «έλα να δεις» στο ΟΑΚΑ με Μελισσανίδη – Καρυπίδη

ΑΕΚ – Άρης: Το «έλα να δεις» στο ΟΑΚΑ με Μελισσανίδη – Καρυπίδη

To ματς κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ήταν επεισοδιακό! Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ο Πορτογάλος διαιτητής Αρτούρ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας και οι βοηθοί του έμειναν για περίπου 25 λεπτά στα αποδυτήρια και ζητούσαν να εκτονωθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι παράγοντες της ΑΕΚ τα επεισόδια στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου προκλήθηκαν από την από παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αρης Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος συνοδευόταν από μπράβους. Ο Καρυπίδης είχε «θερμό» επεισόδιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. H κατάσταση πήγε να ξεφύγει και οι άνθρωποι του Άρη καταγγέλλουν και χειροδικία από την πλευρά του Μελισσανίδη.

Το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε και στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Άμεση ήταν η αντίδραση του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος πάτησε στο χορτάρι και προέτρεπε τους παίκτες να αποχωρήσουν. Οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν επίθεση στον γυμναστή από οπαδό της ΑΕΚ: «Ο Βαρδάκης δέχτηκε ένα βίαιο σπρώξιμο από οπαδό της ΑΕΚ που μπήκε μέσα στο ταρτάν. Είχε πρόβλημα στην αναπνοή, ενώ του τοποθετήθηκε και κολάρο γιατί είχε ζαλάδες». Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφία του γυμναστή της ομάδας με κολάρο να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Στο περιστατικό με τον γυμναστή της ομάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο αμυντικός του Αρη, Γιώργος Δεληζήσης: «Αυτά που έγιναν στον γυμναστή μας τα είδατε όλοι και είναι απαράδεκτα πράγματα. Πού ζούμε; Τι είναι εδώ; Ζούγκλα; Να είστε σίγουροι ότι θα δούμε ένα καλό παιχνίδι στη ρεβάνς και πάμε για την πρόκριση».

«Το ποδόσφαιρο χρεοκόπησε»

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Αρη Μίχαελ Ενινγκ μίλησε μόνο για τα «παρατράγουδα» που συνέβησαν:

«Εχω μία μακρά καριέρα πίσω μου, έχω ζήσει πολλά, αλλά αυτό που έγινε σήμερα δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά. Τα όσα έγιναν εδώ δεν ήταν καλό για το ποδόσφαιρο. Για 30 λεπτά περιμέναμε και ξαφνικά βγήκε ο διαιτητής και είπε «παίζουμε». Ο βοηθός μου δέχθηκε ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος, δεν ενδιέφερε κανέναν. Μην με ρωτάτε για το ματς, δεν έχει νόημα κανένα. Σήμερα το ποδόσφαιρο… χρεοκόπησε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter