ΑΕΚ – Άρης 1-0: Με Βίντα ξεπέρασε το εμπόδιο η Ένωση – Δείτε το γκολ (Videos)

ΑΕΚ – Άρης 1-0: Με Βίντα ξεπέρασε το εμπόδιο η Ένωση – Δείτε το γκολ (Videos)

Με σκόρερ τον Ντομαγκόι Βίντα η ΑΕΚ έκαμψε την αντίσταση του Αρη, τον νίκησε 1-0 στην 13η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας έναν μόλις βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Ηταν ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες τίμησαν τους δύο δολοφονημένους φίλους τους, τον ‘Αλκη Καμπανό και τον Μιχάλη Κατσούρη. Μάλιστα η ΑΕΚ αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της, Νταμιάν Σιμάνσκι, να έχει πάνω του τα γράμματα Α και Μ, με τη λέξη respect να τα συνοδεύει…

Ο Αρης προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο 5ο λεπτό την ΑΕΚ κι έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Οτουμπάτζο που πλάσαρε άουτ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγινε πολύ πιεστική χάνοντας την πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 18’. Ο Τσούμπερ έκλεψε τη μπάλα από λάθος του Σουλεϊμάνοφ, πρόλαβε την έξοδο του Κουέστα αλλά το πλασέ του απέκρουσε με το πόδι ο γκολκίπερ του Αρη. Η μπάλα πήγε στον Πινέδα που πλάσαρε αλλά πρόλαβε ο Μπράμπετς κι έσωσε σε κόρνερ…

Στο 38’ σουτ βολίδα του Μάνταλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουέστα και η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Αρη. Στο 44’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία. Ο Οντουμπάτζο έκλεψε τη μπάλα από τον Γκατσίνοβιτς, μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έδωσε στον Μορόν που απέφυγε τον Σιμάνσκι αλλά το σουτ του έφυγε απελπιστικά άουτ.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ περισσότερο πιεστική και στο 59’ από κόρνερ του Μάνταλου, ο Βίντα με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Αυτό ήταν το 4ο γκολ του κεντρικού αμυντικού στη σεζόν και η 5η ασίστ του Μάνταλου.

Στο 67’ με την είσοδο του ο Πόνσε έχασε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ, καθώς του στέρησε τον πανηγυρισμό και τις δύο φορές ο Κουέστα. Ο Αρης στην πρώτη τελική του στο β’ μέρος έχασε καλή ευκαιρία με τον Οτουμπάτζο και πάλι, που σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή. Από το 75’ και μετά η ΑΕΚ κουράστηκε και ο Αρης βγήκε πιο μπροστά αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει…

Ο Σουηδός ρέφερι Αλ Χακίμ «κιτρίνισε» τους Νταρίντα, Βίντα.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον (65’ ‘Αμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (78’ Ζίνι), Μάνταλος (65’ Πισάρο), Τσούμπερ (65’ Πόνσε).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα (82’ Μενέντες), Τζούρασεκ (63’ Πάρντο), Παναγίδης (58’ Κάρλσον), Σουλεϊμάνοφ (82’ Ζαμόρα), Μορόν.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter