ΑΕΚ: Δεν νίκησε τον ΠΑΟ (1-1), «αγκάλιασε» όμως τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Δεν νίκησε τον ΠΑΟ (1-1), «αγκάλιασε» όμως τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αδιάφορο Παναθηναϊκό, αλλά με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε (1-1) έφτασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας και ελπίζει πως στο τέλος των πλέι οφ θα εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 65’. Ο Μακέντα έκανε κεφαλιά πάσα προς τον Νάγκι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή γύρισε προς τον Ιταλό φορ που κοντρόλαρε ωραία και νίκησε τον Μπάρκα.

Τη λύση στο γκολ για την Ενωση έδωσε στο 76’ ο Λιβάγια με δυνατό σουτ.

«Αν κάποιος το τελευταίο διάστημα είχε έρθει στην προπόνηση δεν θα μπορούσε να καταλάβει πως μετά από λίγες μέρες θα φύγει ο προπονητής και κάποιοι παίκτες. Δεν κερδίζεται με μαστίγιο αλλά με εμπιστοσύνη και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Όπως τελειώνει ένα συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έτσι τελειώνει και το δικό μου», δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν θα φύγει από το «τριφύλλι».

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες (67’ Ολιβέιρα), Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε (75’ Κλωναρίδης), Μάνταλος (87’ Αραούχο), Λιβάγια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Αγιούμπ (60’ Νάγκι), Ζαχίντ (69’ Ανουάρ), Χατζηγιοβάνης (77’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

***Πριν από την σέντρα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων γονάτισαν στη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ.

***Στο πρώτο διάλειμμα του ματς οι Βέρντε και Βράνιες είχαν διαμάχη με τον Ιταλό να πιάνει από το λαιμό τον Βόσνιο συμπαίκτη του!

***To παιχνίδι παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter