ΑΕΚ: Δίκαιη νίκη, 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

ΑΕΚ: Δίκαιη νίκη, 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Σημαντική νίκη για την ΑΕΚ, η οποία πέρασε αλώβητη από την Τρίπολη, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα. Αυτό ήταν το έκτο «τρίποντο» για την Ενωση στην Σούπερ Λίγκα 1 και έφτασε τον Αρη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει δώσει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε στο σκορ με τον Λιβάια (13’). Είχε κι άλλες ευκαιρίες να σημειώσει γκολ, αλλά στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπαράλες (44’). Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48’ ο Λιβάια είχε δοκάρι. Στο 58’ οι κιτρινόμαυροι έκρυψαν την μπάλα και με εκπληκτικό τελείωμα του Ανσαριφάρντ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια ο Αστέρας ανέβηκε επιθετικά για να ισοφαρίσει, δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Ο διαιτητής Γ. Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαράλες, Ινσούα, Κρίστισιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Μπόρχα Φερνάντεθ, Βαλιέντε (84’ Ιγκλέσιας), Σίτο (46’ Αλί Μπαμπά), Γκόμες, Κρέσπι (84’ Τιλίκα), Μπαράλες.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώντας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντσελτσιάρου, Ινσούα, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Λιβάγια, Μάνταλος (90’ Χνιντ), Τάνκοβιτς (71’ Σιμόες), Ανσαριφάρντ (71’ Ολιβέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter