ΑΕΚ: Διπλή δικαστική νίκη για την «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Διπλή δικαστική νίκη για την «Αγιά Σοφιά»

Η Δικέφαλος 1924 με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσαν ότι… πέτυχαν διπλή δικαστική νίκη σε προσφυγές για την «Αγιά Σοφιά», οπότε τα έργα θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Ενωση το 2020 αναμένεται να… μπει στο νέο της «σπίτι», καθώς δεν υπάρχουν άλλες δικαστικές εκκρεμότητες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε. ενημερώνουν ότι επήλθαν δύο ακόμα δικαστικές νίκες στο μπαράζ των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δύο ακόμα προσφυγές με τις οποίες ολοκληρώθηκαν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη -από δύο ιδιώτες- στρεφόταν εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου και απορρίφτηκε με την απόφαση 456/2019 και η δεύτερη -από 56 πολίτες- εναντίον της Αδειας Δόμησης του γηπέδου, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της Υψομετρικής μελέτης και απορρίφτηκε με την απόφαση 455/2019.

Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα δικαίωση στο σερί των εναντίον του γηπέδου μας προσφυγών, που έχουν όλες κριθεί από το ανώτερο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, και απόλυτη επισφράγιση της νομιμότητας στο δρόμο για την επιστροφή μας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter