ΑΕΚ: Εκδήλωση για την ονομασία του γηπέδου της σε ΟΠΑΠ Arena

ΑΕΚ: Εκδήλωση για την ονομασία του γηπέδου της σε ΟΠΑΠ Arena

Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έγινε η παρουσίαση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ για την ονοματοδοσία του νέου της γηπέδου σε «ΟΠΑΠ Arena». Ο Δικέφαλος μέσω αυτής της συμφωνίας θα εισπράξει 10 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια, ενώ υπάρχει η προοπτική της ανανέωσης για άλλη μία πενταετία.

Για λογαριασμό της ΑΕΚ μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Όταν το 2013 ξεκίνησε η προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν σαφές πως ο στρατηγικός σχεδιασμός δεν περιοριζόταν στη σύνθεση απλά μίας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος ήταν η ανοικοδόμηση ολόκληρου του οργανισμού και η δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κλαμπ σε υγιείς βάσεις. Και μεγάλη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς το δικό της σπίτι, χωρίς τη δική της αγωνιστική αρένα, δεν νοείται.

Η εν εξελίξει ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας μας στον ιστορικό χώρο στην Νέα Φιλαδέλφεια, που συνοδεύει την πορεία της σχεδόν από την ίδρυση της, αποτελεί αδιαμφισβήτητα, αφενός ένα εκ των κορυφαίων γεγονότων της ιστορίας της, αφετέρου το όμορφο όνειρο των απανταχού φιλάθλων της ΑΕΚ.

Σήμερα, μοιραζόμαστε μαζί σας με ιδιαίτερη χαρά πως πλέον στο δύσκολο ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι μας, δεν είμαστε μόνοι.

Με συνοδοιπόρο την ΟΠΑΠ Α.Ε., μπαίνουμε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης και λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού μας γηπέδου υπό την επωνυμία… ΟΠΑΠ Αρένα.

H ΟΠΑΠ Αρένα δεν αποτελεί απλώς το αποτέλεσμα μίας επιτυχούς εμπορικής διαπραγμάτευσης σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά την αφετηρία μίας στέρεης και πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα πενταετούς συνεργασίας με προοπτική. Η δύναμη της συνέργειας ΑΕΚ και ΟΠΑΠ, δύο τεράστιων μεγεθών, όχι μόνο του αθλητικού γίγνεσθαι, αλλά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, είναι η εγγύηση εκτόξευσης του project που ανακοινώνεται σήμερα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ, μέσω της συγκεκριμένης ξεχωριστής συνεργασίας, φιλοδοξεί να προσφέρει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα στον ΟΠΑΠ, πρωτίστως σε δυο βασικούς άξονες:

1. Αρχικά, με διευρυμένο branding μέσω της αποκλειστικής εκμετάλλευσης των naming rights μιας υπερσύγχρονης εγκατάστασης, η οποία πέραν του αθλητικού της χαρακτήρα, θα παρουσιάζει και έντονα πολιτιστικά και ιστορικά χαρακτηριστικά. Ήδη το νέο γήπεδο παρουσιάζει εξαιρετικά υψηλή δημοφιλία και οι αναφορές σε αυτό, τόσο από το σύνολο των ΜΜΕ όσο και από όλους τους φιλάθλους συνεχώς αυξάνονται.

2. Ταυτόχρονα, πέραν των δικαιωμάτων ονοματοδοσίας, η συμφωνία περιλαμβάνει σημαντικές και διαφορετικής φύσεως χορηγικές παροχές, οι οποίες θα εκτελούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκάστοτε σεζόν, με ιδιαίτερη έμφαση στη παροχή μοναδικών εμπειριών σε φιλάθλους/πελάτες του ΟΠΑΠ».

Δίπλα στην ΑΕΚ

Στην εκδήλωση μίλησε και ο CEO του ΟΠΑΠ, Γιάνι Κάρας, τονίζοντας:

«Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια ξεχωριστή συνεργασία με την ΑΕΚ. Σήμερα αυτή γίνεται βαθύτερη και αποκαλύπτουμε το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το όνομα είναι ΟΠΑΠ Arena. Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος αρωγός του ελληνικού αθλητισμού εδώ και δεκαετίες. Η συμφωνία ονοματοδοσίας είναι η πρώτη του είδους της στην Ελλάδα και ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα των αθλητικών εταιριών. Η ΟΠΑΠ Arena θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη. Ο ΟΠΑΠ και η οικογένεια της ΑΕΚ θα υλοποιήσουν κοινωνικές πρωτοβουλίες στο νέο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι η προσμονή για το γήπεδο είναι μεγάλη. Το όνειρο της επιστροφής στη φυσική έδρα της ομάδας θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Από την πλευρά μας είμαστε υπερήφανοι για αυτό το σπουδαίο έργο και θα είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο σε λίγους μήνες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter