ΑΕΚ: «Εμείς δεν θα γίνουμε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες»

ΑΕΚ: «Εμείς δεν θα γίνουμε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες»

Θέση πήρε η ΑΕΚ για την καταγγελία σε βάρος της από τον Ολυμπιακό με την οποία ζητάει να της αφαιρεθούν βαθμοί για τα επεισόδια στο ντέρμπι της με τον ΠΑΟΚ. 

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους», αναφέρεται στην τοποθέτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία στην συνέχεια ξεκαθαρίζει ότι δεν θα προσφύγει στην UEFA κατά του Ολυμπιακού: «Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες! Έχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες. Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές»…

Στην τοποθέτηση της ΑΕΚ απάντησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς: «Δε θα απαντήσουμε στις γελοιότητες της ΑΕΚ. Αν θέλουν να βλέπουν χαφιέδες ας κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι έτρεχαν να κάνουν παράσταση στα δικαστήρια κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όσοι έβαζαν κάποιους γραφικούς να μηνύουν τον Περέιρα και τον Κασάμι! Όσο για την αναφορά τους στον Μπατράνη, ένα διαβόητο χαφιέ της Κοκκινιάς, κι αυτό θα το ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ, μπορεί να ήταν και φίλος τους ο συγκεκριμένος. Και η Κοκκινιά ξέρει καλά και την ιστορία για το “μπλόκο” αλλά και για το βίο και την πολιτεία όσων μεγάλωσαν σε αυτή τη γειτονιά… Γι’ αυτό μην ανοίγεστε…». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter