ΑΕΚ: Eμπλοκή της βολεϊμπολίστριας Μαλίνα Τερέλ σε θανατηφόρο τροχαίο

ΑΕΚ: Eμπλοκή της βολεϊμπολίστριας Μαλίνα Τερέλ σε θανατηφόρο τροχαίο

Η Αμερικανίδα βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ, Μαλίνα Τερέλ ενεπλάκη χθες το απόγευμα άθελα της σε θανατηφόρο τροχαίο, στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ όταν ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων πήδηξε τα κιγκλιδώματα και προσπάθησε να περάσει κάθετα τη λεωφόρο με αποτέλεσμα να πέσει στο αυτοκίνητο της αθλήτριας και να βρεί τραγικό θάνατο.

Η Μαλίνα Τερέλ πήγε την Παρασκευή (12/11) στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησε τον αγώνα του Λιγκ Καπ ανδρών Μίλων-Φίλιππος Βέροιας, καθώς στην ομάδα του Φίλιππου αγωνίζεται ο φίλος της, Χέμπουρν Σονάρι. Κατά την επιστροφή της όμως στη Νέα Φιλαδέλφεια, άτομο αγνώστων στοιχείων έπεσε στο αυτοκίνητο της και σκοτώθηκε.

Η Αμερικανίδα διαγώνια που υπέστη σοκ συνελήφθη επί τόπου και στο πλευρό της και από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι η Τέρελ δεν είχε την παραμικρή ευθύνη, καθώς το θύμα πήδηξε από τα κιγκλιδώματα, προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό και έπεσε στο αυτοκίνητο της. Όπως αναφέρουν αστυνομικοί, εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς το θύμα (δεν βρέθηκαν επάνω του κάποια στοιχεία, όπως αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) επιχείρισε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο σε σημείο όπου ακριβώς δίπλα υπάρχει πεζογέφυρα…

Η Τερέλ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, ήταν αρνητικό και αφέθηκε ελεύθερη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter