ΑΕΚ: Ερχεται το βράδυ να υπογράψει ο Ιταλός προπονητής Μάσιμο Καρέρα

ΑΕΚ: Ερχεται το βράδυ να υπογράψει ο Ιταλός προπονητής Μάσιμο Καρέρα

«Υπάρχει συμφωνία, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να συζητήσουμε και για να υπογράψουμε. Απόψε αργά το βράδυ όπως υπολογίζω, θα είμαστε στην Αθήνα. Πραγματικά απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες να συζητήσουμε, υπάρχει συμφωνία»

Ο Αντρέα Ντ΄ Αμίκο, μάνατζερ του Ιταλού προπονητή, Μάσιμο Καρέρα ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πααδέχθηκε ότι υπάχει συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του πελάτη του και τα πάντα θα οριστικοποιηθούν μετά το ραντεβού των δύο πλευρών στην Αθήνα.

«Ο Καρέρα, γνωρίζει ήδη αρκετά για την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και το πλάνο που υπάρχει. Ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, γνωρίζει ότι οι φίλαθλοί της είναι εκδηλωτικοί, αφοσιωμένοι στην ομάδα και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Έμαθε επίσης, για το νέο γήπεδο. Όλα αυτά τον κάνουν χαρούμενο και φυσικά ήταν σημαντικά για να πειστεί, προκειμένου να συνεχίζει στην καριέρα του με την ΑΕΚ», πρόσθεσε ο ατζέντης του Ιταλού κόουτς που έρχεται να διαδεχθεί τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο του «δικεφάλου».

Ο πρώην βοηθός προπονητή της Γιουβέντους και πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας και της Ολλανδικής Φίτεσε, αποτελεί επιλογή του Ιλια Ιβιτς, τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Ο Ιβιτς είχε τον Ιταλό ως εναλλακτική λύση στην περίπτωση που αποτύγχανε η συμφωνία με τον Ρώσο προπονητή Λεονίντ Σλούτσκι, όπως κι έγινε. Ο Ρώσος αρνήθηκε και ο Ιβιτς στράφηκε στον Καρέρα ο οποίος φθάνει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα για να υπογράψει –εκτός απροόπτου- συμβόλαιο 1,5 χρόνου με την Ενωση και θα γίνει έτσι, ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ μέσα σε ένα μόνο γύρο στο πρωτάθλημα μετά τους Καρντόσο, Κωστένογλου! 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter