ΑΕΚ: Έστειλε τον Λεβαδειακό στη Β΄ Εθνική

ΑΕΚ: Έστειλε τον Λεβαδειακό στη Β΄ Εθνική

Παρά τις πολλές αλλαγές, νίκησε στο τέλος με 0-2

Ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα λόγω της ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ΑΕΚ να πάει στη Λιβαδειά, να νικήσει 2-0 τον Λεβαδειακό και να τον στείλει μια αγωνιστική πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, στην Β’ Εθνική, παρέα με τη Βέροια!

Ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τους Ροντρίγκες, Μάνταλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς και Λαμπρόπουλο, ενώ έκανε και πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Ο Λεβαδειακός, που καιγόταν για νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που είχε για παραμονή στη Λίγκα, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ.

Στο β’ ημίχρονο ο γηπεδούχος ξεκίνησε πολύ δυνατά, είχε φάσεις για γκολ, αλλά δεν το πέτυχε. Και όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΚ άρχισε να ανεβαίνει και να ψάχνει το γκολ. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να ψάχνει το γκολ που θα του έδινε ελπίδες παραμονής, όμως αυτά τα σημείωσαν οι αντίπαλοί του στα άλλα γήπεδα (Ηρακλής, ΑΕΛ). Και σαν να μην έφθανε αυτό, τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε τον Αραούχο απέναντι στον Ναμάσκο και ο Αργεντινός με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0 κι έστειλε τη Λιβαδειά στην Β’ εθνική. Στο 95’ ο Μουλόπουλος υπέγραψε οριστικά τη θανατική καταδίκη του Λεβαδειακού σημειώνοντας αυτογκόλ και σφραγίζοντας τη νίκη της ΑΕΚ με 2-0.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης (89’ Σένκα), Μεντί, Καραχάλιος (88’ Κουλιμπαλί), Νιας, Λάτσι (69’ Μαχαίρας), Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Τόνι Σίλβα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (61’ Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας, Αραβίδης, Πέκχαρτ (67’ Αλμέιδα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter