ΑΕΚ: Φιλική ήττα, 2-1 από την Μπριζ

ΑΕΚ: Φιλική ήττα, 2-1 από την Μπριζ

Η ΑΕΚ έχασε στο τέταρτο φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας της στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Το παιχνίδι διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Μπριζ και οι οικοδεσπότες επικράτησαν με 2-1.  Η Ενωση πλήρωσε την αδυναμία της στις στημένες φάσεις και είναι φανερό πως χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα.

Οι Βέλγοι πέτυχαν γκολ από τα αποδυτήρια (2’), μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Νεντελτσεάρου έχασε τον αντίπαλο του και ο Ντε Κέτελερ σκόραρε σε κενή εστία. Η Ενωση ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ανσαριφάρντ στο 18’.  Ο σκόρερ της Μπριζ στο 52’ έχασε μοναδική ευκαιρία και στο 57’ η ΑΕΚ έκανε το 1-1 με αυτογκόλ του Μίτροβιτς.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86’. Ο Ντε Κέμπους σέντραρε από τα αριστερά και ο Πέρεζ αφύλακτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (72’ Ραντόνια), Νεντελτσεάρου (72’ Σβάρνας), Τζαβέλλας, Λόπες (61’ Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς (64’ Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία (67’ Νταντσένκο), Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης (68’ Μαχαίρας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter