ΑΕΚ: Για το «θαύμα» στην Τραπεζούντα

ΑΕΚ: Για το «θαύμα» στην Τραπεζούντα

Ένα πολύ μεγάλο θαύμα αναζητάει απόψε η ΑΕΚ στην Τραπεζούντα στην προσπάθεια της να μπορέσει να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο «δικέφαλος» είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο από την Τράμπζονσπορ με 3-1 μετά από κάκιστη εμφάνιση και πλέον για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης θα πρέπει να νικήσει με σκορ 3-0 ή να πετύχει νίκη με δύο γκολ διαφορά αν σημειώσει τέσσερα γκολ και πάνω (4-2, 5-3 κλπ). Πολύ δύσκολα πράγματα, τουλάχιστον με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα η ΑΕΚ…

Στο κατάμεστο από 40.000 κόσμο «Σενόλ Γκιουνές» και κόντρα σε μια ομάδα που παραμένει αήττητη τους έξι τελευταίους μήνες, η αποστολή της «Ένωσης» είναι πάρα πολύ δύσκολη, τουλάχιστον με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα η ομάδα.

Η ΑΕΚ ποντάρει πλέον στην αλλαγή προπονητή καθώς ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν και στη θέση του ανέλαβε προσωρινά ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος προσπαθεί από χθες να πείσει τους παίκτες ότι όλα είναι δυνατά και φυσικά να διώξει το άγχος τους αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα οι Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (ή Βέρντε), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Από πλευράς Τούρκων, ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, Ουνάλ Καραμάν, με σύμμαχο το υπέρ του 3-1 αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και να βάλει στο αρχικό σχήμα σημαντικούς παίκτες που δεν είχε στη διάθεση του στο ματς της Αθήνας, όπως οι Όμπι Μίκελ, Κάμπι και Ιβανίλντο. Αναμενεται να παρατάξει τους Ουγκουρτσάν, Περέιρα, Ιβανίλντο, Κάμπι, Νόβακ, Όμπι Μίκελ, Παρμάκ, Ομούρ, Εκουμπάν, Νουακαέμε, Σέρλοτ

Διαιτητής του σημερινού αγώνα είναι ο Αγγλος Μάικλ Όλιβερ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter