ΑΕΚ: «Γκάζια» από Ίβιτς στους παίκτες – «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ»

ΑΕΚ: «Γκάζια» από Ίβιτς στους παίκτες – «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ»

Εξάψαλμο είχε σήμερα (7/12) στα Σπάτα από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς, προς τους παίκτες του «δικεφάλου» μετά την νέα κακή εμφάνιση τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά.

Παρών φυσικά στη κουβέντα και ο Μάσιμο Καρέρα που πήρε ο ίδιος τον λόγο και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, ρώτησε τι πιστεύουν ότι φταίει και η ομάδα έχει τόσο σοβαρά αμυντικά προβλήματα και γιατί μπαίνει τόσο άσχημα στα παιχνίδια.

Από την πλευρά των παικτών μίλησαν οι αρχηγοί Μάνταλος, Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης και ο Ολιβέιρα. Ο Καρέρα παραδέχθηκε ότι έχει ευθύνες κι εκείνος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και φέρεται να είπε στους παίκτες πως αν αυτός είναι το πρόβλημα, τότε να φύγει. Οι παίκτες απάντησαν πως οι ίδιοι είναι που ευθύνονται, αναλαμβάνοντας το δικό τους μερίδιο.

Όμως πιο πριν ο Ίλια Ιβιτς δεν ήταν τόσο διαλλακτικός με τους ποδοσφαιριστές και τα είπε χύμα: «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα είπαμε μετά την Μπράγκα, κατεβήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Που ήσασταν; Κάνατε την πρώτη ευκαιρία στο 75΄και μέσα σε δυο τρία λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter