ΑΕΚ: Ηττα στο Σαράγεβο με 2-1 από τη Βελέζ

ΑΕΚ: Ηττα στο Σαράγεβο με 2-1 από τη Βελέζ

Σε ναυάγιο εξελίχθηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League. Μετά την ήττα του Αρη (2-0 από την Αστάνα), δεν τα κατάφερε ούτε η ΑΕΚ, η οποία έχασε στο Σαράγεβο 2-1 από την Βελέζ Μόσταρ. Η ρεβάνς είναι ανοιχτή κι αν τα καταφέρει η Ενωση θα προκριθεί στο 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ, είχε δοκάρι, της ακυρώθηκε κανονικό γκολ, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά της κενά και ηττήθηκε. Η ομάδα του Β. Μιλόγεβιτς σκόραρε στη πρώτη φάση που πάτησε στην περιοχή του Μπογκντάνοβιτς. Στο 12’ ο Αλμπάνης πέρασε κάθετη πάσα στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Αμεσα ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους. Στο 14’ ο Πρσες με ένα απίστευτο σουτ στη κίνηση νίκησε τον Τσιντώτα και ισοφάρισε (1-1).

Στο 42’ ο Ανσαριφάρντ σκόραρε, ωστόσο το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Ο Ιρανός φορ καλύπτονταν όταν έκανε την σέντρα ο Μάνταλος και η απόφαση ακύρωσης του γκολ ήταν λανθασμένη. Στα προκριματικά του Europa Conference League δεν έχει VAR.

Στο 49΄ο Δικέφαλος είχε δοκάρι με τον Τζαβέλλα και στο 52’ η Βελέζ πέτυχε την ανατροπή στο σκορ. Ο Ζάιμοβιτς ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ έκανε το 2-1.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 74’ με τον Τζαβέλλα και στο 92’ με τον Σιμάνσκι, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

O Βέλγος διαιτητής, Νέιθαν Βερνμπούμε, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αντουσιτς, Χασάνοβιτς, Τσόσιτς, Φερέιρα, Μάνταλο, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς, Λε Ταλέκ.

Βελέζ Μόσταρ (Φέντα Ντούντιτς): Μπογκντάνοβιτς, Οβτσίνα, Ζελίκοβιτς, Ίσιτς, Φερέιρα, Χασάνοβιτς, Πρσες (73’ Οσμιτς), Τσόσιτς (86’ Ράντοβιτς), Άντουσιτς (69’ Γκεοργκίεβιτς), Ντε Σόουζα (86’ Ντεγιάνοβιτς), Ζαΐμοβιτς (69’ Βεχάμποβιτς).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Λόπες (59’ Μιτάι), Σιμάνσκι, Σάκχοφ (80’ Λε Ταλέκ), Γκαρσία, Μάνταλος, Αλμπάνης (59’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (69’ Αραούχο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter