ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 2-2 σε ένα ματς με τρεις αποβολές

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 2-2 σε ένα ματς με τρεις αποβολές

Σε ένα επεισοδιακό ματς στο φινάλε η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Βόλο στη Ριζούπολη για την 13η αγωνιστική της Super League και απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας. Ηταν ένα αρκετά καλό ματς με τέσσερα γκολ και τρεις αποβολές με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τα μεγάλα και πάλι αμυντικά κενά των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο ματς και μόλις το 2ο λεπτό είχε δοκάρι σε σουτ του Γκαρσία και στην εξέλιξη της φάσης κέρδισε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τάνκοβιτς κι έστειλε απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό! Ηταν το δεύτερο φετινό γκολ της Ενωσης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ μετά το γκολ του Λιβάι Γκαρσία στη Ριζούπολη απέναντι τον Απόλλωνα…

Το γκολ χαλάρωσε τους γηπεδούχους και στο 15’ ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Φεράρι μέσα από την περιοχή, που εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του Τσιγκρίνσκι.

Ο «δικέφαλος» προσπάθησε να πάρει ξανά τα ηνία του αγώνα αλλά οι φιοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο ματς και ήλεγχαν τον ρυθμό χάνοντας μάλιστα τη μεγάλη ευκαιρία στο 22’ σε σουτ του Μπαρτόλο για να προηγηθούν στο σκορ.

Όμως στο 34’ ο Μπαρτόλο έκανε τη σέντρα και ο Ουάρντα ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Τσιντώτα για να γράψει το 1-2!

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει τον Βόλο για την ισοφάριση αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν καλά τους επιθετικούς της Ενωσης μακριά από την περιοχή τους, ενώ το 55’ τους ακυρώθηκε (σωστά) γκολ του Μπαρτόλο ως οφσάιντ.

Ο Καρέρα πέρασε στο ματς τους Ανσαριφάρντ και Αλμπάνη, η ΑΕΚ έγινε επικίνδυνη και στο 71’ μετά από φάση διαρκείας ο Ανσαριφάρντ με προβολή ισοφάρισε 2-2. Κι ενώ ο «δικέφαλος» προσπαθούσε για την ανατροπή, ήρθε ένα ανόητο μαρκάρισμα του Παουλίνιο στον Φεράρι για να δει τη 2η κίτρινη κάρτα και να αφήσει την Ενωση με δέκα παίκτες…

Στο 84’ έμεινε και ο Βόλος με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κολόμπο και η ΑΕΚ έκανε την τελική αντεπίθεση για να βρει το γκολ της νίκης στο φινάλε. Όμως κανείς στον «δικέφαλο» δεν είχε καθαρό μυαλό και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η αποβολή του Σάκχοφ στο 88’ να αφήσει τους γηπεδούχους με 9 παίκτες και να κάνει χειρότερα τα πράγματα…

Στο 7λεπτο των καθυστερήσεων το ματς έγινε θεότρελο με τη μπάλα πάνω κάτω και τον Μπαρτόλο στο 94’ να χάνει μοναδική ευκαιρία σε βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα, αφού ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλε τους Παουλίνιο, Σάκχοφ και Κολόμπο και κιτρίνισε τον Ολιβέιρα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (67’ Αλμπάνης), Τσιγκρίνσκι, Μιτάι (82’ Λόπες), Σιμόες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (58’ Ανσαριφάρντ), Ολιβέιρα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Περέα (68’ Μαρτίνες), Δουβίκας (86’ Μήτογλου).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter