ΑΕΚ –Κηφισιά 3-0: Καθάρισε εύκολα με τρεις κεφαλιές

ΑΕΚ –Κηφισιά 3-0: Καθάρισε εύκολα με τρεις κεφαλιές

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες με ένα εύκολο 3-0 σε βάρος της Kηφισιάς των 10 παικτών από το 4ο λεπτό, στην 23η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς μονόλογο για την Ενωση που είχε ένα απίστευτο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών μεταξύ των οποίων κι ένα πέναλτι…

Αξιοσημείωτο ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Βορείων Προαστίων έδειξαν την συμπαράσταση τους στον συμπαίκτη τους Ανδρέα Τεττέι, αναφορικά με την ρατσιστική επίθεση σε βάρος του στο ματς με τον Βόλο, από τον Αχιλλέα Μπέο. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ, οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς φορούσαν μπλουζάκια με αντιρατσιστικό μήνυμα στο μπροστινό μέρος που έγραφε «#SayNoToRacism» και στο πίσω μέρος «Τεττέι».

Η ΑΕΚ μπήκε με ορμή στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρσία από τον νεαρό Σπίνο που αποβλήθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε. Όμως οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ιδιαιτερα ο Λιβάι Γκαρσία που πείσμωσε μετά το χαμένο πέναλτι και με δύο γκολ από κεφαλιές (19′, 24′) καθάρισε γρήγορα το ματς. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του «δικεφάλου» που έριξε τον ρυθμό στο β’ μέρος. Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ βρήκε τελικά τρίτο γκολ στο 90′ με τον νεοεισελθόντα Λιούμπισιτς ν’ ανοίγει …λογαριασμό σκοραρίσματος με κεφαλιά από σέντρα του Άμραμπατ!

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες: Χατζισαφί (34’), Κάλενς (67’) – Γκόμπελιτς (47’), Σολόα (54’)

Κόκκινες κάρτες: Σπίνος (4’)

AEK: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Ελίασον (77’ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (70’ Λιούμπιτσιτς), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (71’ Πισάρο), Γκαρσία (71’ Άμραμπατ), Τσούμπερ (71’ Αραούχο).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Τσάπαν (73’ Μποτία), Μιλίτσεβιτς, Κανατζίγια, Σολόα (57’ Kλωναρίδης), Κρισιούμα, Μπιφουμά (57’ Πρίτσας), Μενέντες (9’ Βαφέας), Οζέγκοβιτς (73’ Τετέι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter