ΑΕΚ: Κλήθηκε σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από καταγγελία συλλόγου «φάντασμα»

ΑΕΚ: Κλήθηκε σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από καταγγελία συλλόγου «φάντασμα»

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναζήτησαν στοιχεία για την εις βάρος της καταγγελία από την «Ενωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας» και η… έρευνα των διοικούντων της κατέληξε πως πρόκειται για σύλλογο «φάντασμα». Την καταγγελία δεν την υπογράφει κανένα φυσικό πρόσωπο και παρόλα αυτά οι τακτικοί δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας όχι μόνο την έλαβαν υπόψιν τους, αλλά κάλεσαν σε απολογία την Ενωση.

Στο μητρώο της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν υπάρχει σύλλογος με αυτή την επωνυμία, ούτε αντίστοιχη εγγραφή στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ. Επιπλέον, στην πόλη δεν δραστηριοποιείται σύλλογος με αυτήν την ονομασία. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, όλα αυτά αποτελούν αποδείξεις ότι πρόκειται για μια «στημένη» υπόθεση, γι’ αυτό και διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε με όλη αυτή την ιστορία και μελετάμε ήδη τις επόμενες κινήσεις μας».

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως η ΠΑΕ κλήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας σε τάιμινγκ που σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και την έρευνα που έχει ξεκινήσει με τις αρχαιρεσίες των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter