ΑΕΚ – Λαμία 3-0: Ο Φαν Βέερτ ήρθε από τον πάγκο και «καθάρισε» για την Ένωση

ΑΕΚ – Λαμία 3-0: Ο Φαν Βέερτ ήρθε από τον πάγκο και «καθάρισε» για την Ένωση

Ο χρόνος κυλούσε και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να νικήσει τον Μπόγιαν Σαράνοφ στο παιχνίδι με την Λαμία στην Αγιά Σοφιά. Στο 62’ ο Ματίας Αλμέιδα πέρασε ως αλλαγή στο ματς τον Φαν Βέερτ, ο οποίος έκρινε και το αποτέλεσμα του. Ο Ολλανδός φορ στο 67’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, στο 88’ έδωσε την ασίστ στον Λιβάι Γκαρσία για το 2-0 και στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

«Από το πρώτο λεπτό μπορούσαμε να κάνουμε το 1-0, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Δείξαμε υπομονή και με τις αλλαγές βρήκαμε δίχτυα», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Αλμέιδα, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο Φαν Βέερτ παίζει στο «9», όλες οι κινήσεις του δείχνουν πως είναι «9», έπαιξε πολύ καλά και έβαλε δύο γκολ».

Ο Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους   Σιμάνσκι, Ρότα, Γιόνσον, Μανούσο, Μπεχαράνο, Σαράνοφ.

ΑΕΚ: Aθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Μήτογλου, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι (62’ Φαν Βέερτ), Πινέδα, Μάνταλος (88’ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (90’ Χριστόπουλος), Αραούχο.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ (84’ Σαραμαντάς), Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (77’ Μπάμπης), Σλίβκα (72’ Ντε Βινσέντι), Τσιλούλης, Νούνιες (84’ Μποάκι), Μανούσος (72’ Γιακουμάκης).

«Κόλλησαν» στο 0-0

Στην Τρίπολη ο Αστέρας παραχώρησε ισοπαλία στον Βόλο (0-0). Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Μπενίτο στο 2’, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Ο Γ. Τζοβάρας (Φθιώτιδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μεταξά, Εσκοβάλ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος,  Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Σίτο (65’ Γκαρντάβσκι), Τιλίκα (87’ Μπερτόγλιο), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

Βόλος: Κλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Νοκέρ (72’ Κούτσιας), Ντέλετιτς,  Οζέγκοβιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter