ΑΕΚ – Λεβαδειακός 6-0: «Xρυσό» ποδαρικό Αραούχο που… έκλεισε στόματα

ΑΕΚ – Λεβαδειακός 6-0: «Xρυσό»  ποδαρικό Αραούχο που… έκλεισε στόματα

Η ΑΕΚ επανήλθε δυνατή με μια πανηγυρική εξάρα επί του Λεβαδειακού. Πρωταγωνιστής ο “φρέσκος” Αραούχο, που συστήθηκε στον κόσμο της Ένωσης με τους καλύτερους όρους.

Αραούχο οε οε οε, λοιπόν, για τους ΑΕΚτζήδες! Ο Αργεντίνος έκλεισε στόματα, αφού σκόραρε δύο γκολ κι απέδειξε πως, τελικά, το αλκοόλ μπορεί και να λειτουργεί ως… καύσιμο. Σκόραραν επίσης οι Μπακασέτας, Κολοβέτσιος, Βάργκας και Γαλανόπουλος

Η ΑΕΚ όποτε ανέβαζε ρυθμό έκανε φάσεις κι έβαζε φόρα για να ευχαριστήσει τον κόσμο της, προσφέροντας θέαμα που μάλλον του χρωστούσε μετά από τις (πολύ) κακές εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος. 

Μετά τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας (1-0) στη Λιβαδειά, η ΑΕΚ δεν επαναπαύτηκε σε μία χαλαρή ρεβάνς. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ απέδειξε ότι μπορεί και θα διεκδικήσει την υπεράσπιση του κυπέλλου,  έχοντας να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στους «8». Τα διαπιστευτήρια ήρθαν  με τον Αραούχο να κάνει ιδανικό ντεμπούτο (δύο γκολ), τον Βάργκας να είναι σε εκπληκτική μέρα (δύο ασίστ και ένα γκολ), τον Μπακασέτα να υπενθυμίζει ότι πρέπει να παίζει πίσω από τον επιθετικό και τους υπόλοιπους να είναι άπαντες καλοί

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (69′ Γαλανόπουλος), Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο (60′ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο (80′ Γιαννούτσος).

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μάγκας (66′ Μαχαίρας), Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (55′ Νιάσε), Ζεζίνιο, Λάτσι (61′ Τόνι Σίλβα), Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Βασιλείου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter