ΑΕΚ: Λύγισε τη Λαμία με γκολ του Αραούχο (1-0)

ΑΕΚ: Λύγισε τη Λαμία με γκολ του Αραούχο (1-0)

Η ΑΕΚ συνάντησε δυσκολίες με αντίπαλο τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, αλλά με σκόρερ τον Αραούχο νίκησε και πάει με καθαρό μυαλό στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πρώτο 45λεπτο τελείωσε χωρίς να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 6’ με τον Ρόμανιτς, ενώ η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες να σκοράρει με τους Σιμάνσκι (8’, 31’), Τζαβέλλα (9’) και Αραούχο (34’).

Η Λαμία αμυνόταν καλά και στις αντεπιθέσεις δημιουργούσε προβλήματα στην Ενωση. Στο 51’ έχασε ευκαιρία με τον Μανουσάκη, ενώ στο 55’ ο Ελευθεριάδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Στάνκοβιτς. Πριν όμως τον πλασάρει, του έκλεψε την μπάλα ο Χατζισαφί. Ο Ιρανός μπακ στο 67’ πέρασε κάθετη πάσα στον Τάνκοβιτς, η μπάλα μετά από κόντρα στον Βύντρα κατέληξε στον Αραούχο που έκανε το 1-0.

Στο 79’ ο Ρόμανιτς βγήκε απέναντι από τον Στάνκοβιτς, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στο 84’ η Λαμία ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Καραμάνο από τον Σάκχοφ, αλλά ο ρέφερι έδειξε «παίζεται», ενώ στο 89’ η Ενωση είχε δοκάρι μετά από προβολή του Λε Ταλέκ.

Ο Ζαμπαλάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάκχοφ, Ρόμανιτς, Τανδάρη, Σαραμαντά.

AEΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (91’ Σβάρνας), Χατζισαφί, Βράνιες, Τζαβέλας, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (64’ Σάκχοφ), Άμραμπατ (46’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Γέβτιτς (64’ Ανσαριφάρντ), Αραούχο (73’ Μάνταλος).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Βύντρα, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Τζανδάρης (66’ Προβυδάκης), Νούνιες (88’ Μαρτίνεθ), Ελευθεριάδης (74’ Βλαχομήτρος), Ρόμανιτς, Μανούσος (65’ Καραμάνος), Μανουσάκης (64’ Τιρόνε).

**Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης σήμερα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ζήτησε να πάει στο γήπεδο. Παρότι οι γιατροί τον προέτρεψαν να μείνει σπίτι, ο ίδιος επέλεξε να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter