ΑΕΚ: Με ηγέτη και σκόρερ τον Λιβάι Γκαρσία νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΑΕΚ: Με ηγέτη και σκόρερ τον Λιβάι Γκαρσία νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού

Η ΑΕΚ είχε σε τρομερά κέφια τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, και επικράτησε εύκολα με το ευρύ 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού. Το φιλικό παιχνίδι ήταν πρόβα τζενεράλε για τον Δικέφαλο, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει μία εκ των Βελέζ-Κολερέιν στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Ενωση είχε ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο πέτυχε δύο γκολ. Στο 6’ ο Λόπες έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Λιβάι Γκαρσία έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 2-0. Ο Γκαρσία με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μάνταλο κι αυτός με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Η Κυπριακή ομάδα απείλησε στο 34’, ωστόσο στο πλασέ του Πίττα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Λιβάι Γκαρσία έδειξε την κλάση του στο 51’. Με τρομερή ενέργεια άδειασε τρεις αντιπάλους και με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (3-0).

Στο 91’ ο Τσιντώτας… έδωσε μισό γκολ στον Ιντζια, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (63’ Σβάρνας), Νεντελτσιάρου (46’ Μήτρογλου), Τζαβέλλας (84’ Ραντόνια), Λόπες (46’ Μιτάι), Σιμάνσκι (84’ Ρουκουνάκης), Σάκχοφ, Γκαρσία (78’ Ντατσένκο)), Μάνταλος (84’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (65’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (84’ Κοσίδης).

Απόλλων Λεμεσού: Γιοβάνοβιτς, Χαμάς (61’ Μελεκίδης), Νασιμέντο, Κατελάρης, Φιλιώτης, Μάρκοβιτς (70’ Παπουνασβίλι), Ντένιτς, Κυριακού, Τζράντι, Πίττας, Ψύχας (61’ Ιντζια).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter