ΑΕΚ: Με Μάνταλο αρχηγό στην «ΟΠΑΠ Αρένα»

ΑΕΚ: Με Μάνταλο αρχηγό στην «ΟΠΑΠ Αρένα»

Μετά την συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον αρχηγό της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο το βράδυ της Τετάρτης 25/5 αποφασίστηκε η παραμονή του στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2024 όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Ο Μάνταλος μετά την κακή αγωνιστική πορεία της ΑΕΚ την φετινή σεζόν υποστήριξε ότι ο ίδιος φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχημένη σεζόν της ομάδας του και προανήγγειλε άμεσα εξελίξεις.

«Είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την πορεία. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες ευθύνες. Να τελειώσει η σεζόν και τις επόμενες μέρες ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι», είχε δηλώσει μετά τον αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” στην τελευταία αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος.

Δίχως, λοιπόν, πολλές λεπτομέρειες, η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Μάνταλος, θα είναι οι αρχηγός της ομάδας, στην είσοδό της στην Αγιά Σοφιά -OPAP Arena.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ήρθε στην ομάδα το 2014 όταν η Ένωση αγωνιζόταν στην Β Εθνική κατηγορία, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Δικεφάλου μετράει 54 τέρματα και 82 ασίστ σε 278 αγώνες. Την φετινή σεζόν σε 33 συμμετοχές έχει 4 γκολ και 11 ασίστ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter