ΑΕΚ: Με το δεξί το ντεμπούτο του Γιαννίκη, νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Με το δεξί το ντεμπούτο του Γιαννίκη, νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στο πάγκο της επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, έπιασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο και πλέον βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν καλύτερα στο ματς, πρέσαραν σε όλο το γήπεδο και δεν άφηναν την Ενωση να κάνει παιχνίδι. Στο 18’ σουτ του Μουνίθ πέρασε ελάχιστα άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρότα στον Κλωναρίδη.

Η ΑΕΚ ανέβασε στροφές μετά το πρώτο 20λεπτο και άνοιξε το σκορ στο 24’. Ο Λιβάι Γκαρσία πέρασε τον Καστεγιάνο, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Αραούχο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Ο Ατρόμητος απείλησε δύο φορές με τους Κλωναρίδη (58’), Ντένιτς (65’), αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Στο 73’ ο Γκαλβάο ανέτρεψε τον Αμραμπατ και το πέναλτι δόθηκε μετά από τη χρήση του VAR. Η εσχάτη των ποινών εκτελέστηκε από τον Τσούμπερ, ο Πίριτς απέκρουσε προσωρινά και ο Βράνιες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το γκολ ακυρώθηκε και δόθηκε επανάληψη στο πέναλτι, επειδή είχαν μπει παίκτες στην περιοχή του Ατρόμητου. Στο 78’ το εκτέλεσε εκ νέου ο Τσούμπερ κι αυτή τη φορά σκόραρε (2-0).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’. Ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Βράνιες με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πίριτς (3-0).

O Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βράνιες, Σιμάνσκι, Γκαλβάο,

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες (84’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (67’ Λε Ταλέκ), Γκαρσία (67’ Αμραμπάτ), Γέβτιτς (35’ Μάνταλος), Τσούμπερ, Αραούχο (84’ Ανσαριφάρντ).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Χατζηϊσαΐας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Ντένιτς, Σάλομον, Καστεγιάνο, Κλωναρίδης (84’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (69’ Μπεντινέλι), Μουνίθ (69’ Σπιριντόνοβιτς).

***Πριν από την σέντρα οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, έχοντας στην αγκαλιά τους κουταβάκια τα οποία είναι προς υιοθεσία. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter